26.6.08

dari bijik mata_ai+KIMIe

0 PENGOMEN


24.6.08

KenGKaWan ChatiNg@TT Wangsa_220608

2 PENGOMEN

Bukak Bijik Anak Mata

0 PENGOMEN


Lupa lak nak citer (ntah kt sape_ade ke org baca blog aku nih?)..
last month aku kene refer doc mata kt spital selayang tu sbb aku ngadu mata aku rabun. elok2 je terang mata aku sebelum ni. Pas mkn steroid ni rabun lak! ha..nak dijadikan crita, aku pi lah melenggang sengsorang ke spital. Pehtu doc cek dulu tahap kerabunan aku ni. Kompom rabun! Pehtu Doc tu ckp dia nk buat 1 procedure ni. Nak test mata. Tp dia kene letak ubat bagi anak mata terbukak. So, dia mintak aku call sesape utk amik aku kt spital. ?????? nak watpe lak? dia ckp nnt mata aku tak nampak dlm masa 5 jam..mmmmmmm..takkan lah takleh nk drive langsung kan? aaaaahhhh..pedulikkan!..takpe, aku leh drive sendiri. Lagi pon laki aku kan bawak lori! camne lak tu??? takkan nk tinggalkan tukun aku (kete aku la) kt spital lakkan? Pehtu doc pun truskan la procedure nye tu. ALAMAK!! betul la! Paper aku pon takleh nk baca METRO tu! isk...camno ni? relaxssssssss...oooo..resultnye ye? doc ckp bijik mata aku ni kering. Takde air mata. (isk..camne lak aku nangis leh kuar air? tu bukan air mata ke?). So, doc kasi aku ubat titik yg mana ubat tu merupakan AIR MATA TIRUAN. hmmmmmmm..Doc, tetek tiruan takde ke? ..ekekekeke..Ha..pehtu aku relax dulu tau..mmg kabur giler la mata aku ni. Aku try test kuar dari spital tu. MAK AAIIIIII..betul2 nampak cahaya je! samar2 je nampak objek. isk! tu org ke babun tu?? bayang2 je ak nampak. Ahhhhhhh...aku kan pala sengal, aku masuk kete, pasang lampu harzard (betul ke aku eja ni?) vrooooommmmmm..hihihi..bunyik je cam laju. aku bawak slow giler!! kengkonon kete aku rosak la. padahal mata aku yg rosak! Alhamdullilahhhhh sampai gak kt umah aku. Ade lah amik masa sejam camtu. Walhal umah aku ngan spital bukan jauh pon..huhuhu..

19.6.08

Ainnur Fawza_anak baru aku!!

0 PENGOMEN
ni muka si iena yg tengah sengal pewot kene potong..ekekekeke...


07-06-08
Adik aku iena selamat beranak anak pompuan ke-2 nye yg comey (pompuan lagik dan lagik dan...) Alhamdullilah setelah pelbagai 'dugaan' akhirnye kuar gak kau ikut tingkap ye Fawza? Takpe..asalkan sume selamat & sihat..to iena, Congtates sis!!





Father's Day

0 PENGOMEN





11.6.08

"Mama...."

2 PENGOMEN

Tasha : "Mama..bila angah besar macam mama nanti telinga angah besar cam telinga mama tak?"
Mama : "..................." (nangis)
Abah : "dah besar nnt tinga angah pon besar..tp taklah besar macam telinga mama tu"
Tasha : "takpe..nanti angah pakai tudung lah"
Angah duduk diam je kt penjuru rumah malam tadi. Tak main pon ngan adik-adik..
Takpe Angah, mama bersyukur dapat anak macam angah. CERDIK & COMEL..Mama, Abah, Along & Adik2 semua sayang ngan Angah..
Angah jangan sedih ye sayanggggg...
We All love u so much...

5.6.08

TAIK MINYAK !!

0 PENGOMEN

3.6.08

another 'bowink' days at work..

0 PENGOMEN

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei