28.2.09

::HARI INI HARI SABTU::

10 PENGOMEN
Pepagi buta aku dah siap kemas2 umah + masak bagai sbb tgh harini aku nk ke Sentul Anak lelaki cousin aku kawen. Tp Last week dah nikah dah. Harini panten pompuan tu nk bergambar tukar2 baju. Yg andamkan dia dh tentu le AJ, adik aku tu. So, harini aku kene bantu dia kt sana. Maybe sampai ke malam sbb mlm nanti ada majlis potong kek lak. Tu yg aku masak awal giler tu. Leh aku rehat sementara laki aku balik keje nnt. Sbb bila dia sampai je, aku trus berdesup ke sana ngan Along. AJ awal2 dah ade kat sana dah. Dia makeupkan dulu sementara aku sampai. Harini dia angkut new student dia skali. Takde lah berat sangat aku nk nolong nanti.

Sotong masak BEDAL AJE! ;P

BAWAL GORENG + CILI KICAP (xde gambar cili)


****************************************

Nak criter skit pasal smalam aku gi koke kat Red Box, Pavillion tu. BEST GILERRRRRR!! Happening nak mampos! keh keh..sampai balik tu sengeh2 aku dalam kete terkenangkan kegedikan kami kat sana!! SYIOKKKKK. Ni first time aku jumpa ngan Her. Mmg betul la kau ni ting tong Her!! wakakakakakaka..
Mekaseh kat Ila Debab sbb banje aku. Mekaseh gak kat Sya sbb jadik driver aku yg ala-ala Impak Maksima tu! hihihi..Ni ade skit gambar aku nk tayang. Nanti aku hapdet N3 Koke kemudian ye. Leh tengok gambar2 gedik kami sampai muntah!! lalalalalalalalaaaaaaaa....


27.2.09

::AWARD DARI WAHIDA::

4 PENGOMEN

AWARD NI DATANGNYE DARI WAHIDA YANG CUTE

Mekaseh ye yang sbb sudi bagi award ni kat aku.
Terima Kasih jugak sbb sudi jadi kawan aku. Ai Lebiu!


Aku tujukan award ni,
~SPECIAL UTK SUME FOLLOWER YANG AKU SAYANG~

26.2.09

::MC RAHMAT::

1 PENGOMEN
Balik kerja tadi aku menyinggah ke Klinik lagi. Rasa mcm tak sedap badan. Aku x tau le sebab xcited esok nk gi berjimba-jimba ngan mak ayam porno tu ke, atau mmg tak sihat. Bila doctor cek suhu badan aku mmg betul aku demam. Tp skit jelah. Takde la tinggi mana. 37.5 celsius

Tp MC ni mcm rahmat le kat aku. keh keh keh...RAHMAT???!!! OOohhh sebab esok aku takyah apply cuti nk gi mengedik2 ngan mak-mak ayam tu sume. Kitaorg nk berkoke. Aku on je sbb ada mak budak debab yg chumel tu banje aku. keh keh.. Lagi pon ni ler first time aku nk jumpa ngan tokey kek yg giler kretip, HERDA dari Penang tu.

So, esok aku takde. Pepagi buta aku dah nk kene antar bebudak ni gi nursery + antar laki aku gi kerja. Pastu aku kene carik le tempat nk lepak sementara nk jumpa budak debab tu kt umah dia. Sbb aku tumpang dia je nk ke Pavillion tu nanti. isk..rasa-rasa kowang le kan, patut ke aku stanby kan ambulan kat sana? hihihi..buat malu je kalau aku tgh mengedik2 terlalak terlolong kat koke tu nanti, terkoma lak! kahhhhhhhhhhhhhhhhh...


Lalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...



::MEMANG PATUT!!::

2 PENGOMEN
Hihihihi...

Kan pagi tadi aku carutkan boss laki aku tu kan? Pastu dia ckp ngan laki aku dia nk jumpa petang?? Kowang tau apa jadi??? jeng jeng jenggggggggg

Sangat2 berbaloi aku cibaikan dia pagi tadi oooo. Dia jumpa laki aku siap urut2 bahu..tepok2 bahu..pastu ckp lembut2 je ngan laki aku. Yg paling kelakar tu siap masa laki aku hantar ikan, call2 lagi laki aku. Pon cakap lembut2 gak! kahhhhhhhhhhhh...

Takut laki aku brenti le tu. Bukan nk UP laki sendiri tau, tp mmg laki aku kerja sangat jujur, rajin & mengikut perintah. Selalu org lain siap melencong ke tempat lain dulu la & ade gak yg sanggup 'seludup' barang2 utk dijual kt tempat lain. TAPI LAKI AKU TIDAK, OK!! sangat jujur dan berdedikasi. Benda tu mmg tokey tu tau sangat. Mana nk carik pekerja camni? Mana nk carik laki camni??? ops! terlebih sudah!! :P


::EEEEEEEEEEEEE!!!::

22 PENGOMEN

PEPAGI DAH BUAT AKU HANGIN SAMPAI TAHAP CIPAN!!

TAK PASAL-PASAL AKU MENCARUT PEPAGI BUTA TADI.

HUH..!

Dalam kete masa kitaorg dh sampai kt Bt Kep tadi laki aku dpt call. Dari boss dia. Masa tu pukul 7:20. Actually laki aku ni sepatutnya stat keje kul 7pg. Tp dek kerana mmg tetiap pagi huru hara nk siapkan anak2 & nak hantar dowang ke nursery bagai, selalu le laki aku ni lewat skit. Dalam 10mnt, 15mnt camtu..Aku memula ingat tokey dia suh gi memana ke. Tengok2 muka laki aku dah kelat. Pastu laki aku ckp "boss, saya hantar anak2 pergi sekolah dulu.." aaaaarrrhhh!!! aku dah tau tokey babi dia tu tengah marahkan laki aku sbb lewat! ooooooooiiiii BABI UTAN LA KAU!!!

Musti kowang heran kenapa aku hangin bila tokey dia marah laki aku sbb mmg betul laki aku salah lewat sampai tmpt keje kan???? haloooooooooo! macamana aku tak marah??? berkira nk mampos ok! Kowang tau tak? Laki aku ni sepatutnya working hour dia sampai kul 5 ptg aje? Tp dlm seminggu (6 hr bekerja), dlm 4 kali dia kene hantar ayam ikan tu jejauh tau. Kalau takat Ipoh tu ok lagi. Ni sampai ke Pengkalan Hulu le..Penang le.. Dah le balik hari! dannnn...kalau kowang nak tau, dia akan sampai ke sini dalam kul 9/10 malam tau! NO OVERTIME CLAIM!! NO ALLOWANCE!! NO NOTHING!

Hellllooooooo...laki aku sampai balik kat store kau memalam buta kau tak amik hal pon! bila masuk lewat 20 minit kau dah nk call maki-maki laki aku??? Kau silap bila aku ade kat sebelah laki aku. Laki aku ni kan baik budi pekerti. Tak reti nk melawan mana pon! HA! Amik! kebetulan tadi tokey dia call, aku ade kat sebelah..aku siap jerit2 ckp "apesal org abis keje lewat malam u tak amik kisah??? org datang lewat skit u dah bising2??? CIBAI LA LU!!!" (along...cibai tu bunga busuk tau..bebudak tak boleh sebut.. :P - along ni rajin baca blog aku..keh keh..) Ha. geram aku! Pastu dia dengar tau aku jerit carutkan dia tu. Dia ckp balik kat laki aku.."itu macam, u hari2 hantar pegi tapah lah! u boleh balik pukul 2 petang!" - dia bengang, dia perli laki aku balik. pastu dia ckp nak jumpa ngan laki aku petang ni. Mampos kau la!!! mmg kene lawan balik tau org2 camni. Kalau tak dowang pijak kepala.

Dulu laki aku selalu dpt call masa hari cuti (ahad). Sibuk assistant si cibai tu ingatkan laki aku suh amik trus barang kering kat pasar borong. Sampai 1 hari tu aku dh tak tahan, dia call lagi hari Ahad tu aku yg jawab. "HA! LU MAU APA?? INI HARI CUTI!" "bukannnnn, saya mau ckp dengan itu kaman, esok mau suruh dia..." "ESOK, ESOK PUNYA CRITA LA CIBAI! INI HARI CUTI LU JGN KACAU LA!!!" Aku trus letak. Bukan aku x kenal dia pon..dia ni mmg kaki kipas boss. Mampos kau le kan. Ngan laki aku boleh le kau. Ngan aku kau jgn memain. Mulut aku mmg mulut puaka! Sial tul la dowang ni. Adelah 3/4 kali aku penah carutkan dia sbb call time laki aku cuti.

Eeeee..geram la aku. Mmg laki aku ade niat nk carik kerja lain. Tp dia risaukan aku. Dia tau aku x larat nk drive pegi balik kerja. Aku x kisah pon..nk carik rezeki kenelah berkorbankan? sian kat laki aku tau. Dulu elok2 je keje bhg admin (consultant company) 10 tahun! Silap sbb laki aku ikut bos dia bukak company sendiri, pastu x bertahan lama terpaksa gulung tikar. Tu yg dia terima je kerja apa pon lepas tu. Jadi lah dia driver lori kat tempat skang ni. Dah 5 tahun gak kerja ngan tokey dia ni. Kadang si cibai ni ok, kadang ko! isk! Tp ada gak kelebihan dia kerja kat sana. Aku banyak safe budget utk beli bahan makanan. Cam ayam, ikan + sayur. Boleh je bawak balik umah..

Heerrrmmmm..ntah le..

25.2.09

::AKU MC::

12 PENGOMEN
Pepagi buta td angkut Angah + BB gi klinik RM1. Dowang sume demam. Nak amik antibiotik. Kebetulan aku pon x bape nk sihat sgt. Tapak kaki & lengan aku sakit giler berdenyut2. Pelagi, jumpa doctor tu skali le. Bersusun buku aku anak branak kat atas meja doctor tu. Dah macam Family Packge lak! keh keh...

Doc tengok je aku yg cantek jelita ni, trus dpt MC. Dan yg best tu doc tu kasi aku DADAH yg lagi tinggi dari yg sebelom ni. BESTTTTT! Lagi high le aku. At least, leh le aku lupakan kejap sakit aku ni. Aku taip ni pon lalok2 je ha..keh keh

BB + Angah ada skali kt umah ni. X sampai hati aku nk tinggalkan dowang kt nursery. Ely je ade kat sana. Jap lagi leh aku landing..

K lah wei, aku nk 'terbanggggggggggg...'

bubyeeeeeeeeeeeeeeee

24.2.09

::TQ TINK TONK::

1 PENGOMEN

Image Hosted by ImageShack.us

~MEKASEH TINK~

"Semoga kau tabah hadapi dogaan orang bunting ye Tink

Jaga kesihatan kau elok-elok tau.."

::REZEKI PAGI SELASA::

12 PENGOMEN


MEKASEH CT & AISYAH !!
!!
Sedap giler wei kek ni. Mana x sedapnya, ini kek datangnya dari DOME cafe tu. Aisyah tu tauke besar kt sana..keh keh..
Mak aiii..rasa cheese dia mmg melekat kat anak tekak aku ni! Bukan yg ni je tau. Ade sebekas lagi utk aku bawak balik. CT, kt opis aku ni mana ada esbok. Aku sanggup letak yg lagi sebekas tu kt dlm server room. Kasi sejuk. hihihi..
MEKASIH DAUN KELADI, BILA-BILA KALAU ADA, BAGI LAH LAGI!!!
lalalalalalalaaaaaaaaaaa....

::ANAK DARA::

17 PENGOMEN

Aritu masa aku tgh baring2 dlm bilik, nampak le Along kat luar tgh berangan. Tetiba aku rasa lain macam. Sampai kembang2 bulu roma aku. Ish..camne aku nk cakap yek? herrmmm..

Bila aku ternampak Along dari celah pintu bilik aku tu, aku cam x percaya itu anak aku tau. Along ni dah mcm anak dara! Ya Allah! Anak aku ke tu? Skang ni pon banyak dah baju yang kami boleh share pakai. Kitaorg leh borak pasal artis la..dah macam geng aku kt umah tu. Dah le nk sama tinggi ngan aku. Itu pon laki aku yg perasan masa kitaorg sesama ade kt dapor. Eh! yelah..dah nk sama tinggi aku ngan dia! Dia ni mmg leh jadi geng aku. Tp selalu gak jadik musuh aku! kahhhhhhh..kowang jgn tak caye, sbb mikropon pon aku leh gaduh ngan dia tau! Sampai laki aku yg leraikan aku ngan dia. Tp biasa aku le yg menang sbb aku ni mak dia! keh keh..

Dalam reramai anak2 aku, dia ni lah yg ikut aku. Mak aku ckp dulu, ini le rupa aku! cekeding + gelap skit. Sebijik, kata mak aku. Sampaikan family sepupu aku kt Sentul tu pon panggil dia Intan Junior! hihihi (intan tu nama timangan aku le...). Sebab serupa lah makanya aku selalu je hangin ngan dia kot! :P

Along nih 10 tahun dah umur dia. W/pon dia ni cam 'kureng' skit ngan adik2, tp dia still boleh diharap. Pernah time cuti skolah panjang akhir tahun lepas, dia lah yg jaga Angah + BB kat umah. Tp jiran sebelah aku, Ema tu tlg tengok2kan le. Maybe dia cam kureng skit ngan bebudak tu sbb jarak umur tu cam jauh. Pehtu Along ni mmg cepat matang. So, takkan adik dia main pondok2 dia nk join lak kan? Tp giler kuat brangan le minah ni..! Ngan kasut tinggi aku, handbag aku, ketak ketuk, ketak ketuk berjalan dlm umah ala-ala model! hihihi..

Tp Along ni budaknya mmg bagus sgt. Alhamdullilah, dia paling pandai & cekap mengaji. Cepat belajar. Dari kecik dah ngaji kat umah ngan Abah dia. Mujurlah aku dapat somi yg Alhamdullilah, kuat pegangan agamanya. (harap bini dia ni??? hampes! :P) First time aku hantar dia gi ngaji kt luar, sampaikan ustazah tu ckp ngan aku, Along kene tunggu student lain abis blajar Iqra' dulu sbb Along dah xpert ngan Iqra' tu..hihihi..

Sembahyang pon dia rajin. Kengkadang aku kt opis ni lak yg sentap. Tgh sedap aku tido, ade sms masuk dari Along. "Hai Mama. Along dah sampai rumah ni. Dah siap semayang Zuhur. Mama dah semayang?" erkkkk...! :P Malu aku je..anak lak yg tegur mak!!!

Tp mulut dia kt umah pok pek pok pek! haiiiiiiiiihhhh..nurun sapa la tu kan??? uhukkk! Dah besar panjang anak mama ni. Semoga Along menjadi anak & kakak yang baik ye sayang..





~muka aku skang mmg bulat sbb effect ubat yg aku makan tu. kalau tak dulu mmg serupa wei! huhuhuhu..bilalah nk ilang kebulatan muka aku ni...

::DINNER BEKPES::

4 PENGOMEN

Besen, aku dah try cheese yg kat dlm tv tu (Kraft Single Hi Calcium). Aku beli yg 6 kpg punye je, $5.50. Takde la meleleh cam iklan tu. Tp mmg cair le. Sedap weiii...! mmg lemak malatop le! Sib bek anak2 aku tak minat ngan cheese. Along je yg leh makan. Kalau tak, mampos aku nk kene beli bebanyak!
Kowang ingat ni bekpes ke???? BUKAN OK! ni Dinner aku laki bini malam Ahad aritu. keh keh..buang tebiat!

sedappppp...

atas tu tepek telo..ni laki aku punye

HA!!! Ni aku punye..sume double wooo!

cheese pon double

Ni bukan 9:30pg ok..ni 9:30mlm!!
ruang kt tv dah gelap sbb ade anak2 aku yg dah tido..

23.2.09

::HAJJAH KAMALIAH::

14 PENGOMEN

Abg Kaman eat lawak!! keh keh..sesambil dia lipat kain saje je dia nyakat anak-anak. Patut le tetiba je aku dengar Ely jerit "ANTUUUUUU..! ANTUUUUUU!" rupa2nya dia tengok Abah dia pakai tudung. Ya Allah bang! Buroknya weiiiii....! Sampai anak pon ckp cam rupa hantu! wakakakakakaaka...

senyuman manis Hajjah Kamaliah

Ely tak puas ati! Dia lepuk-lepuknya Abah dia!!!

ATTENTION MAK-MAK AYAM PORNO!!!!!!!

9 PENGOMEN


WEI KOWANG!!!!

NI LER YG AKU BELI ARITU. HUGGIES PULL UPS PANTS YG TRIAL PACK PUNYE. DLM KOTAK TU ADE 36 PACK X 2s. SO, DALAM 1 KOTAK TU ADA 72 KEPING SEMUANYA. ADA PAHAM????


Ely jakun pungut diapers dia.

Yelah, kali ni je bontot dia merasa pakai yg mahal punye diapers.

tu pon sbb aku dapat beli harga murah..hohoho!!!

cam rupa ely lak budak ni.

Ely suka buat memek muka camni!

keh keh..

::NO LOTI PELANTA !::

0 PENGOMEN

Biasanya bekpes hari ahad kan kami kuar makan kat kedai. Makan roti planta feberet kami anak branak tu. Tp smalam kami tak bekpes kat luar pon. Anak2 aku sume tak sihat. Aku lagi le! tulang temulang rasa cam REPUT!!!! sakit giler badan aku. Adoiii..x tau le sampai bila aku mcm ni. Dah macam berserah je.

Hari Sabtu aritu tu lagi le, dah le sepatutnye aku ikut AJ gi andam anak cousin aku nikah. Tp nk gi camne..aku tak sihat. Hari tu kan laki aku gi keje. Tinggal aku je anak branak kat umah? Aku terpaksalah makan bekalan dadah aku yg doc klinik kerajaan penah bagi dulu. Stok aku ade tinggal lg 2 bijik je. (selamba je aku crite aku mkn dadah..keh keh). yelah, aku ni mmg DIHARAMKAN makan pain killer (tp dadah dihalalkan pulak..apakah??). Kang lagi cepat pendek umur aku kang. Kidney aku mana leh nk proses pain killer tu. Lagi cepat dia rosakkan buah pinggang aku adelah! So, doc terpaksa kasi aku dadah tu. Ntah apa nama ntah. Kalau beli, harga dia sebijik dalam RM15. Mmg leh ilang le rasa sakit tu sbb kita akan rasa 'high'. Rasa nk sengeh je...hihihi..syiok oooo! Eh, Aku ni takpe sbb aku ni kira perubatan ok..bukan tahap ketagih. BERSAMALAH KITA MEMBASMI DADAH!! (tetiba..!)

Ok, smalam ni jelah yg aku masak utk kami anak branak. Mee goreng ni nama dia 'MEE GORENG HAILAM YG TETIBA JADIK MEE GORENG KICAP KERING'. Bestkan nama mee goreng aku ni??? hihihi..takyah criter la dari mana aku dapat nama tu. Sbb dari nama tu pon kowang leh tau nape. wakakakakakakaka


Kastard Caremel

Model Tetap Blog Aizahkaman



::OIAM::

4 PENGOMEN
Kowang tengok tak OIAM? Aku suka la tahun ni punye. Sume aku tengok mantap2. Aku ada 2 peserta yg aku minat. 2-2 pon dari genre rock. Aweera & Nine. Mmg class betol la sore dowang. Sangat mantap! Terpana aku!

Tahun ni adik aku, AJ tak join OIAM. Kawan dia, Han (BRTM) tu yg dpt top12. Biasa musti dia masuk punye. Last year punye OIAM dia ada gak masuk. Berjaya sampai top 20. Tp, takde rezeki dia....
Dah x terkira banyak mana pertandingan dia masuk. Biasa musti kalau tak Juara, paling koman pon tempat ke2 la. Sampai skang ni pon dia still nyanyi under UMNO. Dapat gak menambahkan $ poket dia selain dari kerja & andaman dia tu. Mmg dia minat la ngan nyanyian ni.. Kalau dia nyanyi mmg kuar sore jantan ngko! Sedap ooo sore dia. Kalah anuar zain! (sedang UP adik sendiri, harap maklum) :P

Dia pernah gi audition AF5. Lulus tp tak dpt masuk. Maybe masa tu penampilan dia yg agak pelik. Kalau org lain tengok ala-ala cam makhluk dari planet lain. keh keh..jgn marah arrr AJ! Tp tetap glemer sbb Trek Selebriti Interview dia lama giler! penah gak dia masuk METRO. Masa tu utk promote album sulong dia ngan group SOUL 3. Tp tak menjadi sbb management dia cam TAIK HANJING!!! sian adik aku jadi mangsa..huhuhu

Bintang RTM pon dia penah masuk. Tahun 2007. Dapat sampai ke peringkat Final. Ni aku nk criter skit. mmg pengalaman le wei. Aku gi ler support dia. Masa tu aku sarat buntingkan si Ely. Dah le aku gi naik moto cabuk opis laki aku sbb aku takut tak sempat smp RTM. Takut jem sbb dari opis. Atas moto tu aku siap usung banner lagik! mmg kelakar le time tu! terhoyong hayang laki aku bawak moto. Ngan pewot aku lagik! kahhhhhhh..

Paling aku x dpt lupa masa balik..aku ikut jalan kuching. Betul2 pas bus stop Warta tu tayar moto leh pecah lak! masa tu kami kat lane kiri skali. Apa lagi..takleh nk kontrol le moto. Moto jatuh, terseret aku laki bini sampai ke tgh jalan!! Ntah nape masa tu aku tak panik sgt, sku still leh tarik jaket laki aku sbb masa tu aku tgk mcm dia dah nk ke lane kanan. Sib bek la masa tu dah nk tgh malam. So, kenderaan dah kurang. Ade 1 van tu le yg hadang kami kt tgh jalan. Takut kenderaan lain tak nampak kami. Kene lenyek lak nnt. Sbb sebelom tu kete2 yg lalu kat laluan kami jatuh tu sume perlahankan kete, pastu brenti kat tepi. Bijak tul van tu sbb adang kami. Apa lagi..kitaorg diselamatkan org ramai le. Memula dowang tak pasan aku bunting sbb aku pakai jaket. Pas aku bukak je jaket aku, sume tepanjat tgk aku sarat! Maka ramailah yg offer bawak aku gi spital. Laki aku lak tak cedera. Aku yg teruk. Koyak abis seluar & jaket aku. huhuhu..nak dipendekkan criter, aku selamat di bawak ke Spital dan yg penting, baby aku (dak ely) pon selamat dlm pewot. Tp nk recover balik..sakit giler wei luka2 tu. Sbb daging + kulit aku tersiat!! Tp demi adikku, AKU REDHA! (cheeeeeeeh...ayat x bleh blah!)

Final Bintang RTM _ malam ni le yg aku terseret tu.
tu semua kaum kerabat aku. keh keh

Time AJ audition OIAM2
selamat sampai TOP20 je..
takde rezeki dia..

dengan geng BRTM dia..

Aku minat dowang ni le..
Aweera


Nine


21.2.09

::STIM::

13 PENGOMEN
Aku ni mmg tak reti & payah nk membeli pinggan mangkuk piuk belanga bagai. Tak reti aku wei! pinggangmangkok kt umah aku ni pon hadiah dari mak aku, hadiah kawen, hadiah sabun Daia..keh keh. Ntah nape mmg tak reti le. Ade la skali aku beli 1 set piuk. Tu pon pakai katalog.

Aritu aku tingin tul nk buat kuih. Tp takde pengukus lak. Pastu tengok lak belog VP laki dia ade stimkan dimsum yg beli siap. Adoiiii...leleh aku. Yelah, aku ni mana ade stimmer tu. Leh je pakai rice cooker aku. Tp cam tak puas ati je..

Last2 aku order je pengukus tu kat PakSu laki aku yg kebetulan balik klantan. Va Va Va..akhirnya aku dah ade pengukus kt umah. Aku beli yg sederhana besar cap buaya. Murah je kt sana..RM50 je. Ade gak aku tgk kat Alor Gajah masa balik umah mak aku dulu. Yg kecik giler tu pon harga dah $40 lebih. eeeee...gila! Sib bek aku dapat yg bagus + murah..

Lepas ni boleh la aku merajinkan diri aku buat kuih muih..lalalalalalalaaaaaaa....


KUKUSANKU

dalam ni ada benda tau...aku masak 2 tingkat skali..

jeng jeng jenggggg...my first caramel custard!

jgn kowang tanye kat aku sukatan nk wat Kastad Karemel ni..
aku bedal je..keh keh..
tp menjadi lak tu!
Sangat bijak!
errmmmm...struktur yg cantek!
(sgt riak di situ)

jom makan!


Ala...caremel ni sama je bahan2 & cara nk buat tu. Cuma aku gatal tambah 2/3 sudu tepong castard tu. Ok lah jugak. Takde la lembik sgt. Senang anak2 aku makan. Tp yg tak letak tepong lagi sedap la..nnt nk wat yg mcm biasa pulak lah...

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei