31.3.10

::BERSELERA NGAN AYOB::

11 PENGOMEN

BALIK dari kenduri nyambut menantu aku aritu, lepak2 santai tido membungkang kt umah CT. Letih aku dari pagi. keras2 kepala otak aku ni. Sempat lagi datin biah gi tokak rambut dia time aku tido tu..


Bangun2 je lapar. Dah alang2 ada kt sana, harus la aku tuju tempat feberet kaberet aku. Mana lagi? AYOB CAFE le. Dekat giler ngan umah si Temah. Lintas jalan je ;P Tempat ni kat deret2 umah teres 2 tingkat kat Seksyen 7, Kota Damansara. Kalau kowang nk gi, jgn meroyan gi tghari pulak. Sbb dia stat kul 7:30p.m. onwards je. Pehtu jgn kowang terpikir nk order nasik. Kt sana takde nasik. W/pon kat sana hiasan dia penoh ngan barang2 antik, tp makanan adalah FULLY WESTERN. Harap maklum...




tingat kampong ke abe? ;P




mentua vs menantu (^_^)




bebudak ni menjakun...




kucing ni elok je bertenggek kt meja kami. Agong nama dia..


suka la datin biah tu..tringat kt bebek ye mak?




aiman, tote mama :)




tak letih ke kau dek? isk...




betol2 cam org dulu kala long..




auww




ha...makan...makan..


duk bersila je kt sni..


kowang leh pilih tmpt. nk duk kt meja biasa pon boleh, kat pondok pon boleh..tp kene datang awal la. kalau tak, melepas!




nyum nyum



mine!




fuyoooooo....jelingan tu..isk!


berlagak kau dpt kambeng tu kan?




aummmm..


k, dah kenyang, ayoh balik!







::APA LA YG KAU MEREPEK NI LABU?::

11 PENGOMEN


'TUDUNG BEROMEN COLI'


TAK ingat aku hari apa aku cek keyword ni..gelak sampai nk terberak aku! Apa la yg kau carik ni sebenarnya? Nak beli tudung online ke? Ke..nak beli coli online? Tp apelak kene mengena tudung, kau nk romenkan ngan coli? wakakakakakakakaka...memacam le minda manusia ni kan? adoi....

sebenarnya ni bukan kali pertama aku tgk org google benda pelik2 ni. Dah byk kali. Tp aku tak tayang kt sni. Sbb dah mcm blog porno plak aku rasa. Org google2 benda2 lucah, dpt lak kt blog aku ni. APAKAH??? kah kah kahhhhh




30.3.10

::MOMMIES BLOGGER AWARD::

7 PENGOMEN


1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yang bagi award ni dan postkan dalam blog:

Ala, kalau tak suruh pon, mmg aku nk ucap trima kaseh gak kat kembar lain fefet aku,
SUE


2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:

1st - Ainnur Ashiqin - 25/12/99

2nd - Ainnur Natasha - 09/1/03

3rd - Ainnur Qistina - 10/1/05

4th - Ainnur Elysha - 20/07/07



3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:

Aku tak bunting ;P


4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama:

Sesapa yg rasa2 kowang tu HOT MAMA, ha...amik la award ni. ngeeeeeeeeeeeee (^_^)



::HANCING JAMBAN OPIS!::

17 PENGOMEN
Pepagi dah makan petai...RASAKAN!!!



lalalalalala

29.3.10

::NYAMBUT NANTU (PART 2)

13 PENGOMEN



panten yg serba pinkish :)


aku salute betol ngan bebudak kompang ni.

siap ada bunyik gong + bunyik dari kolot dowang, jadi bertambah meriah bunyik kompang tu. best sungguh!! tengok jelah ramai yg tertumpu kat kumpulan kompang ni..kwang mmg hebat!



Datin Biah menepong tawar...


ntah apa lah yg dia pesan kat cucu dia tu... ;P


mak panten lak..

ala kak, kau saje je wat lawak kt situ kan? nk cover sedey la tu. lepas abis cium2 nanges2 kau kan kak? harus la terharu kan..anak sendiri yg kawen. huk huk..


nantu ciom tangan mak mentua vouge ;)


ngan baba dia pulak..


nenek lagi..

mak tua aku skang ni pon dah tak bape sihat.. :(


kiss kiss


pompuan ni naik je, trus mcm nk roboh pelamin tu! siap nk bukak langkah silat depan pengantin ooo..

kecoh! kahhhhhhhhhh


elok2 jaga bini kau tu tau epi...


elok2 tau ain. jangan rakus2. kahhhhhhh


kowang tengok la tu!

tengah2 makan sibok panggil aku "kak intan!, kak intan! help me!" erk, kau kene geget ngan bini kau kt meja makan tu ke epi? ;P

rupanya lense bini dia terbukak. ain tu sebenornya pakai spek. makanya, harus jugak la aku jolokkan masok dlm mata dia blk. kang rabun lak. byk kali aku try jolok, last2 Cik Temah yg jadi penyelamat. ekekekeke...


kami + ahli family baru kami, ain :)


::NYAMBUT NANTU (PART 1)::

10 PENGOMEN

Ye kowang, aku dah ada nantu sedara.

tak lama lagi aku jd nenek vogeh la kan? ;P



mak + mak + abg usin

(tema pink purple..sweet je)


dek kerana aku takde andam sesapa aritu, makanya aku dipaksa dgn rela memekapkan adik ipor + anak sedara aku..dowang pon nk merasa glems haritu. ha, meh aku tenyeh.

yg best tu dpt gak upah..isk, sronok ;P


gigih..


"mama, along sula la tangga lilit2 camni"

kau nk lilit tangga mana kt umah kita tu long?

nak mama lilitkan dari tkt 10 tu smp tkt 1 ke? ;P



anok aboh


sume gigih..termasok la abg sulong aku tu..




pink princess




tetamu yg dah mula ramai...




berseri2 akak + abg ipar aku :)




ayam pusing pon ada ooo..nyum nyum




akak2 + anak2 sedara aku yg gigih jadi penyambut tetamu..




shikin (adik pengantin) + Eka (anak kak ila) + Kak ila (akak aku) + Nana (SIL)


mak + anak cam sebaya je kan? ahaks!


kowang jgn tak caye tau. Bebudak ni degil! Takmo panggil aku auntie. Nak jugak panggil aku 'Kak Intan'. Geram tol aku! Tp dlm geram2 pon suka gak. Agaknya tak tergamak nk panggil aku auntie sbb nampak cam sebaya je. Kahhhhhhhhhhhhh....giler prasan wei!


sama gak cam belah mak aku. Anak buah aku sume panggil aku 'kak intan'. Isk...




aku + kak Jijah

(apesal tinggi sangat kau kak? bape inci kasot kau?)




nana + me

(nana ni bini adik aku..)




Jumpa ngan kazen aku yg dah bertahun tak jumpa, kak dilla




gigih bercerita hal tmnet..almaklumla, ayoi kan diva kat Menara TM tu ;P




sah, sewel!!




posinggggg




anak buah baru aku..cutenye!




Family adik aku, Onie :)

CT + aku yg dah 'abis bateri'




team mental




ely yg tak pedulik ngan org, membongkak tido!




nak jugakkkk




verangan kau kan long?




laki aku gigih jadi penanggah.

ramai betol tetamu haritu...





mcm artis kau syikin!




mak yg purple :)




aku + sam




oii aloi! mak pon bosan nk layan kau..kahhhhhhhh




secretary abg usin aku pon dtg jugak. all the way dari melaka ni..


kebetulan nantu sedara aku tu kawan U dia..isk, kecik tol dunia ni.. :)





klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei