29.4.11

::JEMPUTAN::

1 PENGOMEN
JEMPUTAN




KM 1882 Jalan TKP 3 , Taman Kelemak Perdana,
Alor Gajah , Melaka

(PLUS exit Simpang Ampat/Alor Gajah - Kiri - Traffic Lite Ke 4 (Kanan) - Taman Kelemak Perdana (sebelah kiri) )





JEMPUT SEMUA DTG KE ALOR GAJAH AHAD NI YE.
RAMAI2 KITA RAIKAN MAJLIS KAWEN ADIK AKU, AJ & NAIMAH.
AYOH KITA!!
^____^



28.4.11

::BUKAK KILANG GEGULA::

12 PENGOMEN
ha..amik ko!
mlm td baru dpt beli, trus packing.
sweets ni utk bg pada bebudak time kenduri nnt.


gigih workers aku buat keje..
memasing ikut arahan dgn baek memula jelah


supervisor baru blk ngaji..


ha..buat elok2 ye


laki aku sibok kt dapor goreng sotong bertelor.
sodappppppppp!


bebudak ni sorang2 sebut "mama, dah letih".
trus aku suruh dowang g makan dulu.
yg paling x boleh blah tu, lps mkn memasing wat muka blur.
takmo tlg bungkus dah. cis!!

yelah2, kowang g la tido. dah nk pukul 11mlm pon..


Along sambung kejap, pastu dia pon rehat..huhu


makanya tinggal la aku laki bini yg menggentel benda ni smp kul 1 lebih.
adoii..kepala dah goyang2.


400 peket sumenya!


dtg le kenduri. nnt bleh anak2 kowang dpt sweets ni :)


sopannya kutip!
bininya duk terkangkang, laki elok duk bersimpuh..

ish ish ish..




27.4.11

::NGAK ADA REJEKI::

8 PENGOMEN
AKU kat Tasik Perdana haritu dari pepagi buta smp tghari. Abis tu Along ckp dia tingin nk naik keretapi yg ada kt sana. Kalau nk diikutkan mmg boleh je naik kejap sementara nk blk tu. Tp aku terpikir psl adik2 dia kt umah. Kesian dowang. Kowang caye tak? aku sanggup balik ke Rawang, pastu patah balik ke sana. Tapi tu le org kata bukan rezeki anak2 aku. Hujan melebat ngan jayanya pulak. Nak main kt taman tu pon x sempat. Duk la kami anak branak dlm kete tunggu ujan brenti. Smp nk kul 4 kami tunggu. Bukannya makin reda, tp makin melebat ada le. Anak2 aku ada separuh dh tertido t'masuk la laki aku. Yg sedihnya tu Adek smp ckp "dah la mama, jom la kita blk. lain kali kita dtg sni: - tp smbl nanges pandang taman permainan tu. huhuhu -____-

Last2 kami blah jugak. Laki aku lak kasi idea, suh aku lencong ke Giant Bt Caves, bior bebudak main kt sana je. Fuhhhhhh! lega ati aku bila bebudak tu hepi. Aku laki bini layan teh tarik kt sebelah tu. Time tu kepala aku dh start mengeras nak demam. Angah lg dahsyat, demam dari Jumaat lps lagi. Smalam bawak g klinik, sib bek la doc kata demam biasa je. Skang ni aku lak terjebak. Smalam x masuk opis pon. x larat. Harini pon x larat lg sebenornya, rasa mcm seksa giler aku duk kt kusi ni. jap lg aku nk baring...



Angah yg kedemaman


main kt sni pon jadik la ye..


lain kali mama bawak naik ketapi tasik perdana tu


beli donut 6 ketol, sekelip mata abis.
walhal memasing dh mkn nasik ;P




aku layan kepok lekor ni je..




dh mcm anak pelarian pulak..




pandainya adek pakai kasut!

::MENGEDIK DI TASIK PERDANA::

8 PENGOMEN
Kak Ann (Anna Sha), Erry + Ina The gengstars ^___^


glemz uolls!


kami berlonggok reramai mekap ni utk photoshoot talents
Beautiful by Anna Sha.
Pestime aku join ni. Syiok jugak sbb meriah bila berjumpa. Nak2 lg ngan photoG yg ramai gilos. Adalah dlm 200 org. ha..dahsyat kan?


pengecoh suasana!


giler lawak time ni. kahhhhhhhhhh


Nandang ni giler bapak punye tinggi!
kene duduk baru leh amik gmbr dgn dia. hehe


tepek2..
model ada masalah ngan kulit muka dia. kalau setakat jeragat & jerawat tu takde masalah lgsg, tp dia tgh dlm keadaan peeling + sunburn yg teruk. so, faundation & bedak x dpt nk lekat. tang mata je yg cantik. huhuhu..xpelah, ni sume pengalaman =)


erry buat hairdo


Sweet Kelly =)


erry yg feeling eskimo! ish ish ish...


Along + model Yong yg cantek sesangat
(x tau nama)


sebahagian photoG yg nk shoot Kelly.
ramai gilos kan?


me + Kelly


along pon tingin nk jd photoG gak..


jadi tak? hehehe....


25.4.11

::PUAS MAKAN!::

10 PENGOMEN

Ni bakso aku beli kt psr mlm haritu..
besar penumbok bakso dia tau.
yg best tu, sedapppppp!
katanya, yg besar penumbok tu mmg dia tempah.
dlm tu ada 3 bakso kecik, 1 yg beso.
^___^



yg ni pulak ikan terubok.
dah 2 minggu aku tingin nk mkn.
hari sabtu tu abg kaman belikan 2 ekor, aku adap sekor tu sorang je.
ha, amik kau! pulun abis ;)
puas anak tekak aku! muahahaha


sedapnya!
ada lg sekor kt umah x masak lg..


utk anak2, ikan kembong aje.
senang makan kurang tulang. hehehe...



klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei