20.3.12

::ELO...ELO..::

Ngeeeee...makin azab nk hapdet blog ni ;P

Aku smp ke Rawang blk pagi Sabtu haritu. Trus tunggu laki & anak2 aku kt bawah bawak gi mkn kat luar. Mak tinggal Melaka lagi. Sebenornya mak tak kasi aku masuk keje lagi. Dia tau aku skang ni tak brape nk sihat. Tp nk wat camne? kang mau anak branak pakat jilat dingding sbb gaji takde abis kene tolak je nnt. huhuhu..nak tak nak, kene gak le masuk opis. Makanya, idop aku skang kembali huru hara.

Masa kt Melaka haritu bukan main heybat lagi aku berehat. Mmg betol2 rehat! mak yg layankan si BB & Adek. Aku membongkang je tido dlm bilik. Makan pon sikit je sbb skang ni aku dh takde selera. Tp sempat gak le kami lepak 1 malam kt Tg Bidara. Ala, dekat je dgn umah mak. Tp dia nk sewa chalet. Privacy woo tmpt tu. View pon cantik. Berdepan dgn chalet tu ada tmpt nelayan turun dari laut. Dpt le kami rasa udang & ikan segar bugar. Blk umah trus bako. Mmg sedap menjilat tulang!

 


perkara wajib blk Melaka - Ziarah 'umah' Arwah Abah

Minggu dpn Angah operate 2nd stage tinga dia. Mintak2 sumenya berjalan dgn lancar & selamat. Tp aku rasa kali ni procedure tu sekejap je kot sbb dia nk bukak balik kulit bagi nmpk skru & pasang sound processor. Bln dpnnya pulak Insyaallah Angah akan dpt alat bantuan pendengaran BAHA tu. Lps dpt tinga & BAHA tu nnt baru aku rasa betul2 lega. Then, baru le aku nk pikir pasal kidney aku yg makin 'buat perangai' ni. huhuhu...

(takde ayat penutup. tak reti nk tulis apa)

8 comments:

Cikja said...

kak AI, ada no phone chalet tue..nampak cantiklah tempatnya...

A.I said...

CIKJA,
MMG CANTIK TMPT TU. SELESA SGT SBB PRIVACY. BOLEH CALL NO NI: 012-6585429
www.rnchalet.com

Cikja said...

tq kak..

adarnadzmie said...

selamat kembali selepas berehat panjang..:)..
moga urusan pembedahan telinga angah berjalan lancar..

A.I said...

KAK NORMI,
MEKASEH...TP TD DR CALL BGTAU OPERATION ANGAH DI POSTPONED KE BULAN 4.

Ruziawati Yusof said...

kak ai.. jaga kesihatan eh?
t tahu sis kuat. semua ni dugaan bt sis dan family.
kirim salam pelok cium pd mak dan anak2 sis!

aku sayang kamu kak!

A.I said...

T,
MEKASEH T...SAYANG KAMU JUGAK ^______^

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

tomei nye chalet tuuuu , nnti harus kene g satu keturunan Biah !!!

klik klik (^_^)