23.3.12

::UMAH BERASAP::


 terok gayanya kes denggi kt umah aku. tetiap minggu musti dowang sembur tetiap tingkat. smalam pon sama. 2-2 blok 'penthouse' umah murah kene sembur. sume kene halau turun ke bawah. kebetulan aku blom smp umah lagi, trus cuci kete kt bawah. pastu ajak laki & anak2 turun join aku mkn eskem kt situ skali ;)

Pak Tam dah siap mandi, tp kami abiskan je masa kt situ sementara tunggu dowang abis sembur nyamuk.

sume mkn eskem kecuali Adek. dia mmg x minat ngan eskem. makanya aku belikan je dia ceklat ;)

5 comments:

kaklong said...

kat kawasan umah kaklong ni pun balck area...
dulu tiap2 minggu ada pogging.tapi skrg rasanya dah lama gak tak ada....

Atie said...

skang nie kak banyak sangat kes denggi...kt "penthouse" atie pun tiap2 minggu mesti ada orang datang sembur nyamuk..... :)

adarnadzmie said...

kat tempat akak pun sama gak...kemarin ada semburan nyamuk...selalu klu ada kes memang ada semburan...:(

Dy said...

Kes denggi ni sampai bilalah nak berakhir kan? ~sigh~

Kagum betul i tgk u mekap orang...berbakat besar..cantik.
Maybe buleh nak join kelas belajar asas mekap nanti ngan u nanti.


CINTA ALIAH WEDDING GALLERY taknak tambah service emcee majlis kawin ker? I mmg ada buat part time emcee..kalau client u tercari -cari emcee boleh tgk url http://emceeanggunz.blogspot.com kalau fb Dhanea Es.
Harga i berpatutan..TQ

A.I said...

KAKLONG,
RISAU LE..DAH LE SKANG NI MUSIM DEMAM. NGAN NYAMUK LAK BYK. huhuhu

ATIE,
BAGUS DOWANG NI. BIAR DOWANG SEMBUR BYK KALI PON TAKPE. AKAK SIAP BUKAK LUAS PINTU KAYU TU. TP LOCK LE GRILL. NAK KASI ASAP TU MSK UMAH. BIOR MATI SUME NYAMUK2 TU.

KAK NORMI,
MMG BILA ADA KES BARU DOWANG SEMBUR. RISAU KAN KAK?

DY,
TQVM KAK :) BEBILA NNT BOLEH LE AKAK JOIN KELAS MAKEUP YE.. INSYAALLAH, KALAU ADA CLIENT YG NK CARI MC NNT AI PROPOSEKAN AKAK..

klik klik (^_^)