17.9.14

::REHAT SAT::

17.9.14


cik puan blog goblog akan berehat buat sementara waktu. makanya, blog pun akan berehat skali. Kalau kowang nak berehat skali ngan aku pun bolehhh. ngeeeee..bubye. lebiu all!




kalau aku hapdet pun kat pesbuk / insta jelah kot..- aizah aliuddin ^_^





9 comments:

deaf-angel said...

aku paham... orang dah jadi artis sekarang..

aku takde f/b dan instagram..

takpelah baca update ko dalam URTV je la

hahaha

A.I said...

deaf-angle,
alololooooooo...eh, tp aku ingatkan kau pon retis gak. bukan ek? kau sebut URTV tu rasa retro sgt tau :P



ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam..
salam perkenalan..
baru ja nak bekenalan dah becotik2 pulop puan blog yer, he3..
papun slamat becotik & epy enjoyz..
pas lek cotik jemput2 la singgah & join blog saya yer..
dah lama jadi silent reader blog ni..
skang ni baru brani nak meng-komen gitew..
harap dapt beri tunjuk ajar kat saya yang junior ni yer :)

A.I said...

AmZaeFaYyAdH, (mak oii..panjangnye nama ko) haha..

Insyallah, panjang umur nnt kita sambong2 berblog balik. don wori. tp kita bukannye g bercuti memana pon. 'rehat' je kejap ;)

nur said...

Assalam kak a.i...
Nk g mne tuh??
Yer yer gitew nk rest?

Emy Omar said...

Selamat Berehat kak Ai.Nak pegi cuti-cuti ler tu kan

A.I said...

Takde g memana pon. Rehat kt umah aje ^_^

Ibu n Abah said...

Lamanya rehat
Ok tak ni?

A.I said...

Akak,
Ai dah on the way follow akak ni. heh heh...

klik klik (^_^)