17.9.15

::MENYELEBRATE BESTDAY NAEMAH::

17.9.15 

Jahanam bahasa ngko ni pompuan..ish

Ahad (13/9) haritu kami adik bradik skali ngan mak gi berlonggok kat umah iena. celebrate skali birthday si naemah & sesambil tu sajelah nak lelepak..

kagom giler aku ngan kek bestday ni..iena buat sendiri. aku belikan lilin seringgitlapanposen tu je. hehe..
tp siyes la, dah la cantek..sedap lak tu

nasik ayam pon iena ada masakkan. yg merah belah kiri tu nasik goreng biah

cantik je umah ko ni na..rajin ko kejap2 ko ubah sana, kejap ko ubah sini. tak macam umah aku, kejung gitu je.hahaha..

surprise bestday bini katanyerrrrrr


dinda sayang kanda
gitewwww
pas makan kengkenyang perut, kami gi berkubang kat kolam lak. dekat je dengan umah iena. ni kat Bukit Beruntung Golf Club. sesapa yg nak mandi bayar seploh hengget je. yang takmo mandi, free ;)


ngko mampu berkubang dalam kejerebuan? mampu..?

kakak + adik
sayang ko ketat2!!

percubaan utk meniru style posing si angah..haha

we r power rangers! ;P

mental

spice girl ..kengkononnye ;P

6 comments:

f.i.e.z.a said...

kak ai, seronok je tgk adik beradik kak ai rapat je. rinduuu keluarga kat sarawak T_T

QASEEH HATIKU QASEEH said...

suka kek tu..pavlova..nyum3x

deaf-angel said...

Korang conquer ye swimming pool tu. Ke orang lari tengok ada 2 mental tu hahaha

A.I said...

fieza,
alahaii...siannye. jauh bebenor family ngko..

CT,
tu bukan pavlova..dlm tu kek butter ;)

deaf-angle,
Haaaaaaaaaaa! pandai pon ko. tak sia2 ada org mental tu. bleh men air secara rakus. haha

Emy Omar said...

Berkumpul adik beradik memang seronok kan kak..anak-anak kak Ai dah besar skrg ni.Along tu kemain tinggi lagi kak..ciri-ciri model tu hah hihihi

A.I said...

Emy,
mmg kan..walaupon tetiap minggu berlonggok..tp cerita tu mcm tak sudah2. lenguh mulut nk gelak. hahaha..

klik klik (^_^)