8.9.15

::UPSR si ANGAH::

8.9.15


Selesai dah paper BM 1 pagi ni..Camne la agaknya Angah tu. Hari ni paper BM 1, BM 2 & Math 2. Angah tak duduk kat dewan peperiksaan macam pelajar2 yg lain, dia duduk kat bilik khas & diberi tambahan masa 30 minit untuk setiap paper sekali dengan pelajar OKU yang lain. Buat yang tak tau lagi, Angah ni kurang pendengaran, dia takde telinga belah kanan. Tp Alhamdullilah, dalam kekurangan dia..anak2 camni banyak kelebihannya. Semoga Angah & anak2 yg amik exam UPSR hari ni dapat menjawab dengan hati yang tenang & dipermudahkan, amin YRA..

Tapi macam biasalah, mak2 ni lain macam skit. Anak tu elok je relax, maknya yg over nebes. Macam aku pagi tadi kalut bukan main. Dah salam2, cium Angah..pesan itu ini..dah siap semua Angah pun keluarlah rumah. Boleh pulak dia dah sampai kt lif aku terjerit2 'ngahhhhh....ngahhhhh...jap..tunggu jap'.. (ko mampu terpekik terlolong kul 6 pagi sampai bergema2 flet?)..aku nak suapkan dia kismis. berlari aku ngan kaki ayam suapkan dia. hehe..

InsyaAllah ye Ngah, mama berserah je apa pun keputusan yg Angah dapat nanti. Yg mama tau, Angah dah sehabis daya usaha. Mama tau tahap2 anak mama semua camne.. mama doakan yang terbaik je :)


Semoga berjaya utk Angah & semua anak2 yang akan menduduki peperiksaan UPSR. Mama doakan kalian dipermudahkan menjawab soalan, diterangkan hati & mendapat keputusan yang baik nanti. Yang penting, kita usaha ok.. Good Luck semua.. 

 Majlis Restu Ilmu Jumaat lepas..


 angah ni memang spesis benyeh, belum pun salam & disuap cikgu..dia dah nanges2 kat situ. lama cikgu tu peluk dia :)


 dapat pulut kelapa manis utk mak ayah suapkan anak pulak..

 sayangggg angah




anak benyeh abah




  udah...udah...mama nk gi cuci darah dulu, malam nnt dtg skolah balik
   
 belah malamnya pulak ada solat hajat..

Alhamdullilah, walaupun hujan ribut malam tu tapi ramai sungguh yg dtg. meriah..!


macam2 makanan ada ha..tp mama tak brape nk dpt telan sgt sebab pewot dah masuk angin sebab ptg tu balik dari cuci pun dah bedal nasik..


ish..naik lagi 10kg ngko bang!


good luck Angah..luv u..


7 comments:

Norma NML said...

InshaaAllah angah boleh buat...good luck Angah :)

rizzawati abd rahman said...

gud luck angah!!! doa ibu watie sntiasa bsamamu sayang.. steady angahh!!!

lia ummiirfan said...

good luck Angah!

Trip PERCUMA luar negara

ISNA MAJID said...

Ya Allah berilah kejayaan sunia akhirat pada anak ini.Amin

ISNA MAJID said...

Ya Allah berilah kejayaan sunia akhirat pada anak ini.Amin

cikanna said...

tinggi sungguh anak kak ai ni...sama level cikgu dah...

A.I said...

InsyaAllah, Amin YRA..terima kasih semua ^_^

cikanna, memang anak2 akak sume tinggi2 belaka. ni adek pun dah nk sama tinggi dgn si BB. Angah ni dah sama tinggi dengan akak. si along tu toksah criter la, kalau akak pandang dia aku kene mendongak! hahaha

klik klik (^_^)