24.1.17

::TRIPLE BESTDAY::

24.1.17

TB bestday laki akak, angah & BB haritu. dorang ni bestday dekat2 nau. kaman 3/1, angah 9/1 & BB 10/1. mmg tetiap tahun dorang kongsi kek. tp elok gak gitu..save duit mak ko yg tak brape nak hado ni.. mcm biasa gak, kami potong kek anak branak je. takde beria2 nak buat party buih ke apa bagai..

rajin pulak budak SR ni duk lukis corak tepi kek..kadang tu ko nak tulis pun malas. tulisan mcm cakau ayam, rasa mcm nak amik je tulis sendiri..

potong kuehnya..potong kuehnyaaaa

12th - 46th - 14th


ber6 je..tp masa nyanyi mcm ada sedewan..kecoh!


yeayyyyyy...dpt hadiah mama bagi. lalalalalala

lps ni takyah lenjan gitar mama ye ngah..
sampai putus tali gitar mak ko. huhu

budak hormon terlebih ni yg over xcited dapat menan yg dia nak sesangat. habis hati dpt men kete tu..
korang hepi, mama pun hepi ^_^


5 comments:

deaf-angel said...

Wahhh laki kau maintain je ye.
Angah dan BB belajar rajin2 dan carik ilmu banyak2.
Bukan untuk orang lain, tapi untuk masa depan kamu sendiri.
Sekarang kita tak nampak, tapi lain kali baru kita perasan.

Happy birthday semuanya, semoga selamat dunia akhirat.

E'in said...

happy belated birthday! betul tu kak, sambut sendiri kat rumah lagi best.. hihi

monstorious wife said...

part tulisan kek secret recipe tu kelako aku baca kak.

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة تنظيف شقق بابها
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بابها
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بابها

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف السجاد بالجيبل
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالجبيل
شركة المثالية لرش المبيدات بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الكنب بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف البيوت بالجبيل

klik klik (^_^)