24.1.17

::TRIPLE BESTDAY::

24.1.17

TB bestday laki akak, angah & BB haritu. dorang ni bestday dekat2 nau. kaman 3/1, angah 9/1 & BB 10/1. mmg tetiap tahun dorang kongsi kek. tp elok gak gitu..save duit mak ko yg tak brape nak hado ni.. mcm biasa gak, kami potong kek anak branak je. takde beria2 nak buat party buih ke apa bagai..

rajin pulak budak SR ni duk lukis corak tepi kek..kadang tu ko nak tulis pun malas. tulisan mcm cakau ayam, rasa mcm nak amik je tulis sendiri..

potong kuehnya..potong kuehnyaaaa

12th - 46th - 14th


ber6 je..tp masa nyanyi mcm ada sedewan..kecoh!


yeayyyyyy...dpt hadiah mama bagi. lalalalalala

lps ni takyah lenjan gitar mama ye ngah..
sampai putus tali gitar mak ko. huhu

budak hormon terlebih ni yg over xcited dapat menan yg dia nak sesangat. habis hati dpt men kete tu..
korang hepi, mama pun hepi ^_^


3 comments:

deaf-angel said...

Wahhh laki kau maintain je ye.
Angah dan BB belajar rajin2 dan carik ilmu banyak2.
Bukan untuk orang lain, tapi untuk masa depan kamu sendiri.
Sekarang kita tak nampak, tapi lain kali baru kita perasan.

Happy birthday semuanya, semoga selamat dunia akhirat.

E'in said...

happy belated birthday! betul tu kak, sambut sendiri kat rumah lagi best.. hihi

monstorious wife said...

part tulisan kek secret recipe tu kelako aku baca kak.

klik klik (^_^)