20.2.12

::XTVT WIKEN YG NON STOP::

MEMANG gambar2 dlm blog ni skang sume BLUR! camera aku dah jahanam. Tunggu aku ada duit lebih baru beli camera baru. Skang mmg rasa sangkak sgt sbb susah nk snap muka client. huhuhu...sakit jiwa aku!!



SABTU pepagi buta dah ke Kota Damansara mekapkan Yies & Nelly utk function award PB. Lps mekapkan dowang aku & along gi lepak2 & mkn teppanyaki kt 1 Utama sementara nk tunggu job mekap dinner. laki aku jadi surirumah dok jaga anak2. Tp tuler org kata kalau bukan rezeki kita, mmg bukan rezeki kita kan? Aku smp kt area umah client awal (bdr sri damansara), makanya aku brenti rehat dlm kete dulu. Tetiba dia sms say sori bebanyak sbb terpaksa cancel sbb dia tak jadi gi dinner. Dia dh terkandas kt luar, kete rosak. huhuhu...takpe la, mmg dah tersurat gitu. Nak buat camne kan? Aku pon balik le umah...

Sok pepagi dlm kul 5 tu aku bangun masak nasik & ayam goreng utk bekalan anak2 masa aku mekap model kt tmn tasik perdana. Aku antara MUA (makeup retis) yg terpilih dek Beautiful By Anna Sha (Final WBA 2011). Model aku smalam Nazeera (pelakon baru - drama terkini 'bicara hati' astro). Mekap tema Greek. Mmg kene la dgn tmpt tu smalam. Nampak class sgt! Yg paling penting, sesi HAUK MENGHAUK & LAHAR MELAHAR sesama geng MUA. heh heh...gamat tmpt tu smalam. adoyaii ;P



Along & Naimah jd tukang jaga barang2 mekap retis kt atas nu sementara kami gi shoot ;)

nazeera yg tomei ;)
memasing tgh standby nk shoot
anna sha tgh brief finalist.

dgn juri2 & wartawan berita harian
'PA' aku sempat amik gmbr dgn nazeera sebelom dia gi shooting smalam ;)
anak2 aku & abg kaman ntah brape kali round naik ketapi ni..hehe, puas bebudak tu.
sib bek sempat berkejar blk umah sbb ada majlis Dun Selangor. Adek kene perform nasyid smalam.
kiutnya kau Dek! bersemangat nyanyi ;)

Adek dpt beg dari YB ;)

5 comments:

el said...

sambar dslr satu la aiii..hehehe
glems abis yies tu nok

A.I said...

EL,
MANA LAK AKU NK SAMBAR $$$$? ;P

Bibu said...

kemera kotak lama aku pon idop lagi..gambo cmani gak blur2 n bergaris..tapi kalo video masih cun..cane tu?

YATZAKIE said...

cantikla akak makeup...kalo saya pandai makeup basic pon jadila kak..ni main hentam je..hehe

A.I said...

BIBU,
AKU PUNYE VIDEO DAH GEGARRRRRRR!

YATZAKIE,
MEH LE BLAJO ;)

klik klik (^_^)