18.6.15

::BABY IRFAN::

18.6.15

Kami ada babyyyyyyy!! yeayyyy. baby boy lak tu..hehe..tp benornya ni anak jiran aku. Ema yg jaga makan anak2 aku tu baru asuh baby ni. Baby ni rumahnya sebelah rumah ema je. Ha, senang aku culik bawak balik rumah. Gumbiranya rasa hati. Irfan, nama baby ni. Baiknye lahai..senang betol nk jaga. Tp ni dah start puasa ni susah skit la aku nk culik. Mesti mak dia balik awal... ;P

Wina...kalau ko nk gi dating ngan laki ko nnt, cicirkan je Irfan kat umah aku tau. Mama intan dia boleh jagakan :)


alololohhhhh....

senangnye dia tido

abah...buatkan irfan susu ;)

 nyot..nyot..nyottt


 mmg kene hurung ajelah dia kt umah tu. masing2 geram

 teman abah kaman solat

^______^




6 comments:

deaf-angel said...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan untuk Ai sekeluarga..

Sila jangan terrrr minum air paip disiang hari.

A.I said...

deaf-angle,
selamat berpuasa utk ko jugak :)

kalau dah alang2 nk terrrr, baik minum 7up je trus ;P

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
he3
seronok sangat layan baby yer akak :)

A.I said...

Ary+Sha=AmZaRFaYyAdh,
Salam :) ituler pasal. dah takde baby kt umah kan. bila ada, mmg kene romol la dia..

Adiwina arif said...

hahaha.. glamer suda ankku..
klu rase2 nk main2 ngan si kecik tu dtg la amik kt umah ni.. xkesah pun.. ^_^

A.I said...

Wina,
muahahahah...bebila nanti mama intan culik ye ;)

klik klik (^_^)