10.6.15

::INSTA WW_1::

10.6.15

Gitewwwww..tajuk ala2 sgt. Aku dah decide, setiap hari Rabu aku akan tepek gambar2 yg aku pilih dari aku punye IG kat letak kat sini. Katanya Wordless Wednesday kannn..gud idea tak? heh heh... (walhal dah takde idea nk hapdet apa. gasak ko!) ;P

Jom layan (ada lagi ke org yg layan blog goblok aku ni ntah)







 D.I.Y - kepinkpink baju baru power bank saye. balut sendiri dengan sticker bulu ;)
































5 comments:

deaf-angel said...

pizza pasar malam tu dah siap buat atau kita nak topping apa dia buat on the spot eh?

A.I said...

deaf-angle,
dowang buat lepas kita order. kiranya dapat panas2 la. biasanya anak2 aku gi order dulu, baru jalan2 kt psr mlm. dlm lebih kurang 15mnt gitu gi le gerai pizza tu balik :D

eynda said...

LIKE semua gambar :-D

A.I said...

eynda,
hehehe....maceh like ;)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
tu dia haaaaihhhh
gambor bertingkek3
tak hengat dah nak komen hat mana he3
tapi iols soka betoi gambor yang ada telor2 itu :)

klik klik (^_^)