10.3.16

::TEPUNG KEK SEGERA MAK LANG'S::

10.3.13

Kengkorang yg nak senang buat kek & takmo amik masa yg lama nk masak, bolehlah order tepung kek segera dari kawan aku ni. Memacam jenis kek ada. yg best tu bukannye takat tepung kek je, tepung buat piza ada..serbuk puding caramel pun hado. huii..senang giler la lepas ni. Aku sendiri pun dh tak sabar2 nak suh bebudak kt umah tu buat time cuti nanti. kali ni kompom kek dah tak jadi bantat. haritu kan dorang buat jadi rupa mcm kuih bingka. hahaha...sib bek la rasa sedap. Lps ni aku campakkan aje tepung segera Mak Lang's ni kat dorang. kompom menjadi punye ^_^

So sesapa yg berminat boleh la order (by post) & kengkorang yg duk area Kuantan, Pahang & Pasir Puteh, Kelantan dorang ada sediakan khidmat free COD. terbaek ooooo!



7 comments:

lieyalatif said...

senang ye kak..semua ade instant skrang ...ye laa dari jadi kejadian kek bantat mcm aku buat tu baik order gini hahahaahah

A.I said...

lieyalatif,
tuler tu..yg ni tinggal nk lebur & pukul telur je skit, siap. takde la membantat kek kita dah lieya oii.. kahhhhhhhhhh

miss eimanhikmah said...

teringin nk wat kek tapi tak reti...tp lepas ni boleh pki tepung mak lang ni haaa...

A.I said...

miss eimanhimah,
haaa...sesuai sgt le tu. sila order. haha ^_^

Mar Mansor said...

menarik

fazilzura said...

bile ko nak wat Kak ..

Watch movie free said...

Boleh nak coba yang instant ni :)

klik klik (^_^)