27.8.12

::RAYE 2012::

27.8.12 

MACAM biasa le, gambar raye mesti berlambak2. Jenuh aku pilih nk tepek kt sni. hohoho..

 
wajib ada gambar raye skema anak branak ^_____^

cantek mak aku kannn? hehe...sayang mak ketat2!!!!!

biah + anak2 pompuannye..

biah + anak2 menantu hantu pompuannye..

biah + anak2 jantannye..

biah + anak2 menantu hantu jantanye..

biah + separuh dari cucu2nye..

kutip duwit raye dari nenek

abg long buat lawak, kasi mak ipad raye.. ;P

makkkkkkkk...ampunkan intan makkkkkkkk

sempat lagi abg long kesat hingus aku. hehehe

cayunk abg long!


ampunkan mah bang!

cantik pulak along snap pic ni. ngam2 je :)

kami ^______^ the wonderpet's family


baru pegang pewot dah stim pakcik ni ;)

anok2 dareku


anak bongsu kembar datin biah

iena + naemah + k.jilah + CT + keliwon

anak2 datin biah

minyak urut cap ibu + anak

feeling sgt pompuan ni!


me + tote nan seketoi, aiman ^____^ (budak ni giler ipad. tak bleh idop tanpa game. isk)

kaman + anak sulongnya

kaman + adik iparnye

kaman + birasnye..

kaman + adiknye..

ini pulak keluarga 69. abang kawen kakak, adik kawen adik. ha, kau mampu???

beraya dgn abah pulak -______-"



gi serang umah sedara mara


serang balas dari sedara mara pulak. haha....


7 comments:

Ibu n Abah said...

Ai...
Laporan lengkap bergambar..
Sangat cantik dan terbaek....

nome said...

cantek kaler korang sefamily...

meriah dan beraya sakan korang yer....i loikeee

A.I said...

AKAK,
BARU LE PUAS KEBEK KAN KAK? hehe

NOME,
KALAU X PAKAI BAJU PEPEL NI PON MMG MERIAH UMAH KT MELAKA TU DGN SUARA KAMI YG MCM HALILINTAR NI NOME ;)

juliet. said...

Amboi kak ai..purple mak ngah gitewww..meriah sakan satu family akak..along ngan kak ai dah mcm adik beradik pulak kan??hikhikk :D

shiori_LA said...

Ai...lawanya anak dara sulong ko hihihi.....

A.I said...

JULIET,
AMBOI AMBOI AMBOIIIIIIIII ^______^

KAK SHIORI,
LAWA MCM MAKNYE KAK. kah kah kah...

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat hari raya pada semua yg bergambar tu dari kami berdua di sini...Rasanya semua org sambut exra meriah la raya tahun ni kan..tapi kan lalink, I ni sekarang tak boleh nak tgk si kaman kita tu memang I gelak sampai terkencing dah ni..hahahahaha tgk tu semua gambar dia ngan muka selamba jea, lain kali pakaikan sarung kepala cm kat hospital tu jea! hahahahahaha, mr kaman, salam aidilfitri..

klik klik (^_^)