28.8.12

::SURPRISE ADVANCED BESTDAY DATIN BIAH::

10 PENGOMEN
28.8.12 

AKU baru blk dari HUKM angkut angah ke sana. Td doc buat 'tapak' utk telinga pelsu. sronok tol aku pon dpt tlg dia tadi. Ngalahkan staff nurse hokeyyyy ;) nnt2 aku update criter psl angah tu ye... 

Ni aku nk tayang gambar time datin biah disurprise anak2 dihari raye sempena bestday dia bulan ni. Semalam le tarikh sebenornye...

Ayoi, si bongsu manje duk celah kangkang mak...

AJ, si bongsu celah ketiak mak..



potong kuehnya buk..

Biah dapat perfume Dior dari dak ayoi. aku tak tau ape kene nama spesisnya sbb aku sendiri pon sembur minyak wangi rege $5.90 je..hahaha..datin biah ni mmg dari dulu high taste sbb arwah bapak aku rajin belikan dia memacam bila gi over the sea nun...

ayoyo...biah banyak touching lor...huhuhu, sayanggggg mak!!


27.8.12

::RAYE 2012::

7 PENGOMEN
27.8.12 

MACAM biasa le, gambar raye mesti berlambak2. Jenuh aku pilih nk tepek kt sni. hohoho..

 
wajib ada gambar raye skema anak branak ^_____^

cantek mak aku kannn? hehe...sayang mak ketat2!!!!!

biah + anak2 pompuannye..

biah + anak2 menantu hantu pompuannye..

biah + anak2 jantannye..

biah + anak2 menantu hantu jantanye..

biah + separuh dari cucu2nye..

kutip duwit raye dari nenek

abg long buat lawak, kasi mak ipad raye.. ;P

makkkkkkkk...ampunkan intan makkkkkkkk

sempat lagi abg long kesat hingus aku. hehehe

cayunk abg long!


ampunkan mah bang!

cantik pulak along snap pic ni. ngam2 je :)

kami ^______^ the wonderpet's family


baru pegang pewot dah stim pakcik ni ;)

anok2 dareku


anak bongsu kembar datin biah

iena + naemah + k.jilah + CT + keliwon

anak2 datin biah

minyak urut cap ibu + anak

feeling sgt pompuan ni!


me + tote nan seketoi, aiman ^____^ (budak ni giler ipad. tak bleh idop tanpa game. isk)

kaman + anak sulongnya

kaman + adik iparnye

kaman + birasnye..

kaman + adiknye..

ini pulak keluarga 69. abang kawen kakak, adik kawen adik. ha, kau mampu???

beraya dgn abah pulak -______-"



gi serang umah sedara mara


serang balas dari sedara mara pulak. haha....


25.8.12

SEHARI SEBELOM RAYE

0 PENGOMEN
25.8.12 

TAHUN ni sume turn beraye kt umah datin biah. Kami adik bradik mmg gitu. Kiranya nnt thn depan sume balik umah mentua. Tinggal le si Iena sefamily (sbb dah takde mentua) & dak Ayoi je..huhuhu 

meeting sepupu sepapat

rewang raye

sumenye gigih. aku tukang tengok aje..heh heh

turn kengkaum jantan lak jaga rendang



gaul bang....gaul...!


org len sibuk dgn baju raye, si ayoi sibok dgn kete raye. chewahhhhhh ;)

huh!! sape yg curik2 makan bawah meja tu? tak pose ye??
aku le tu heh heh...cuti uolls. raye awal... ;)

Yeayyyyy!! esok raye! esok raye!

acara wajib..



nampak tak si AJ tgh monitor? bukan monitor bebudak ye, dia monitor stok mercun & bunga api. mlm tu dia jadi tauke mercun! hahaha

Gong Xi Fat Chai!

amik kau!

pinjam mercun org len sbb time mercun kami terbakar, aku x sempat nk amik gambar. takut mek!

mlm raye abg long dah agihkan duwit raye. pecah tradisi sungguh ;)

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei