16.10.14

::RAYE AJI::

16.10.14

Kennnnn...dah nk deepavali baru hegeh2 nk haplod! bagus ai skang. malas giler kot nk update belog :P

Raye haji thn ni kami tak balik pun kg mr. wonderpet kt kelate nu. Aku tak brape nk stabil sgt utk jln jauh sbb time tu baru lps buat operation tanam tiub AV fistula kt lengan. (nk tau apa itu fistula, sila google sendiri. heh heh). Mak pun beraye kt Rawang je, tak balik pun melaka. 

Makanya pepagi tu kami beraye dulu kt umah jiran tkt 7. Kami sume makan kt situ sebelum turun korban lembu. Sekor je tumbang lembu kt flet aku haritu tp meriah gak ^_____^

dengan geng2 jiran tetangga kesayangan..


takbir raye..

tertutup lak mata kau man..
dia ni geng cuci dare aku kt flet tu. tp dia cuci kt slayang, tmpt aku nnt dekat je dgn umah..drive sendiri jewww..

mcm2 makanan ada haritu. semua bawak ala2 pot luck. nasik impit, lemang rendang tu mmg wajib la. nasik hayam, laksa sume ade hokeyyyy! aku anak branak je yg pegi bawak pewot. aku kan speSial. ada pengecualian di situ. hak hak..

nampak sgt kowang sume kebuloq!! haha..

lps dah siap tombang lembu kat umah, kami usung biah & ayoi g beraye kt umah iena lak kt bukit beruntung.
rendang ayam tuo, lontong & sambal iena masak mmg terbaekk! boleh gantikan mak ni. gud2..

lepak2 tengok tv

ini 2 org takmo bangkit dari meja...makannnnnnnnnnnnnn non stop :P

ahkak + ahdik

siyes aku suke giler tengok gambar ni. nampak life sesangat...
lebiu ngecik!

petang tu bawak bebudak gi mandi kolam kat kelab golf bukit beruntung lak.


sonok bukan men dowang. masuk sini takyah jadi ahli pun takpe. byr je sorang rm10 kalau nk berkubang.

iena + pezal ^____^ thanks uols..

me & mr. wonderpet..

bebudak ni takmo balik. tinggal tido kat sana je mlm tu. esok ptgnye tu baru unclenya hantar balik umah..
merasa beraye kat umah kau na...tq so much...lebiu now, till then & forever everrrrrr. muahhhhh!



2 comments:

mamabeauty said...

still meriah hehe and makanan penuh semeja

azlina aliuddin said...

Love u more!! muahhhh

klik klik (^_^)