20.3.15

::TENGGELAM DEN::

20.3.15


Beso dah anak2 aku. Ntah bila masanya dowang membesar pon aku tak perasan. Yg Along tu mmg sah2 la dah lagi tinggi dari aku. Skang ni aku ngan angah dah sama tinggi. BB pon dah boleh kongsi baju & kasut ngan aku. huhu..Adek pon jenis rangka beso & tinggi. Dah kompom2 la lagi 3-4 tahun nnt semuanya sama besar, nampak macam sebaya je dowang kot kan. Sah tenggelam mak ko yg renek ni :P

Dah takde la pampers bebudak kt umah tu. Yg ada aku borong skang pad org pompuan je. Skali beli, 6 kampit beso ko! haha..org len sorong pampers budak dlm troli, aku sorong pad. Ko mampu? eh, AKAK pon mampu kannnn ;) hehe..

Dah takde dah bunyik baby merengek2 kt umah tu. Yg ada pon, baby2 tua..(Adek + BB). Manje kededek lagi budak 2 org tu. Si BB tu pon sama..nama je boboy jadian, tp manja mcm tikus ;P Tp tulah, bila dipikir2 balik, elok perancangan Tuhan utk aku. Kawen muda 21thn, dpt anak lps tu..lps tu lagi..lagi & lagi. Bila smp masa sakit camni, anak2 sume dah besar. Dah pandai bawak diri & boleh membantu buat kerja umah. Syukur sangat2 ^_^


 ni gambar sabtu haritu (14.3) bebudak ni ikut aku gi mekap kt hotel sunway tower. hai lina ^_^ lps siap mekap, bawak dowang jenjalan kt Sunway Piramid. Memasing fefeeling ongkaya, ada yg beli donut, ada yg beli ceklat seketol2 dlm cermin tu, ada yg beli macaron, ada yg beli cheese cake jopun, macam2 la lagi..tp guna duit tabung sendiri la. mama blanje makan je. haha..tp takpe, beli la nak oii. At least merasa la jugak kowang walaupun idop tu ala2 'Bersamamu' kennn.. bukannnye selalu pon. yg penting kowang hepi, mama pon hepi. gitewwwwwww


 kowang tengok...dah makin tenggelam aku!
angah tu buat kaki gitu tu yg nampak mcm aku tinggi skit dari dia. walhal..sama je kami skang ni. smp kt rumah tu laki aku sendiri pon tertukar, panggil aku angah sebab ingatkan aku dia. eh, melampau tu bang! choi sgt tau.


ini tahun lps punye gambar. masa tu pon along dah meninggi. skang lagi tinggi tau. kalau dia pakai heels, betol2 mcm tiang lektrik aku pandang dia. kene mendongak. kalau tak silap aku, budak pompuan benti meninggi umur 18 kan? ayoyoo...tenggelam mak!







5 comments:

suezen said...

mcm adik bradik lah kak!!

Ibu n Abah said...

Ai ada adik pompuan 4 org...

deaf-angel said...

Hahaha, best2 reply ni kali

Ai buat la group nasyid

The Five Sisters


kikikikiki..

Amboi...kembang kucuk hidung Ai baca ni kikiki

A.I said...

suezen,
kannnn...adik bradik la sgt ;P

Akak,
hahaha..ai jadi kak long kawasan kan akak :D

deaf-angle,
Rabak weiiiii...rabak! kahhhhhh

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
anak2 some renjong
macam iols ngan my mom jugaks
my mom tenggelam he3

klik klik (^_^)