12.11.15

::SEBEDAY YG KE 38!::

12.11.15


Eh, silap2! bukan 38..tp 18 laaaaa ;P

Lahir pada 11.11.77 (cantek kan date?)
Time Maghrib
Kg Nakhoda, Batu Caves

- biah gatal nak merasa branak kat rumah. last2 tobat dah. abang & adik2 aku yg lain sume mak branakkan kt HKL. aku je kt rumah. tu yg jadi keliwon gini nih. haha

Choii sgt tau. lagi 2 tahun je aku empatploh. kertu dah iols. haha..tp apa ada hal, yg penting jiwa kanak2 ribena lagik. nasib korang le anak2 dpt mak gini. kih kih

Smalam aku cuci awal kul 10:30pg. So dlm kul 2 lebih aku dah balik rumah. sampai2 je kat pintu anak2 aku sume duk jerit Hepi Bestday mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! sambil nyanyi lagu bestday & usung kek. erk! jap, benornya mak ko takde feeling sgt time tu sebab siyes aku menahan nk tercirit dari pusat dialisis lagi. terkemut2 menahan tau. Tp luangkan jugak la masa meniup lilin kek & sempat la jugak aku kiss2 bebudak tu semua. pastu..lari masuk jamban! haha..x senonoh mak ko. dah selesai pojek tu baru le sambung balik layan perasaan yg touching2 sebab anak2 sendiri yg buat kejutan. Jenoh si BB duk jadi spy tengok kete aku dari atas. Yg along lak sebelom tu kluar beli kek dengan kawan dia. Menjadi la bebudak tu punye pepais utk aku :)

Tp disebabkan bapak bebudak tu tak blk lagi dari keje, kami tunggu dia dulu baru potong kek..


selpi wajib dihari jadi masa cuci dare


tetiba kek tu nampak mcm besar gabak kan?

tiupppppppp..fuh fuh fuhhhh 
(byknye lilin!) *_*


kad dari anak2 & bapak anak
kretip sgt2 tau..kiut kad ni. memasing tulis wish kt tingkap yg dah dideco si along


kantoi adek gentel bantal busuk!


tq anje2 mama semua..muahhhhhhhh


kek saye ^_^


lps aku riak2kan dalam pesbuk pasal anak2 aku buat surprise tu, masuk bilik baru nampak ada shawl ni atas katil. huwaaaaaaaaaaa..touching2 lagi. dah la kaler tu mmg aku kenan sesangat. nanti mama pakai ye :)


dah malam baru potong kek.. ^_^


ini budak hadiah sebeday aku utk malam tu. dapat gak culik dia. dah puas reromol baru hantar balik. hehe


pagi ni masuk opis, nampak benda ni pulak atas kusi. oh maiii! kiut giler blanket ni. tak sabar aku nk selubung masa cuci dare esok. Lesbo aku, si linda gebu yg bagi. memang taste aku sungguh la yg katun2 ni. huhu..maceh nda! lebiu..

Pada korang yg wish aku kt pesbuk & ig smalam, mekasih bebanyak tau. Amin utk semua doa2 korang tu. terharu sangat.....






8 comments:

lia ummiirfan said...

happy birthday! semoga panjang umur dan dimurahjan rezeki.. :))

Jom follow saya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Happy belated birthday Aizah..
Moga ceria,bahagia selalu..

Zawani Rosli said...

Happy Birthday!!Semoga Allah panjangkan umber, murahkan rezeki

f.i.e.z.a said...

happy birthday kak ai sayang!

deaf-angel said...

Happy Birthday fren.

Eh, kenapa ko kena angkat kek tu? bukan ke patut orang lain?
ni kehulu kehilir birthday auntie kena angkat..
Ke nak makan sorang kek tu?

A.I said...

TENGKIU SEMUA....AMIN YRA. LEBIU ALL!

A.I said...

Deaf-angle,
mesti la aku yg angkut kek tu. rasa ketamakan tu ada sebab aku tau itu kek aku! muahahahahaha

eynda said...

Happy belated birthday! Semoga sihat sentiasa dan hidup diberkati Allah :-)

klik klik (^_^)