23.12.15

::BERONGGENG KE HOTSPRING DGN STOOGES KESAYANGAN::

23.12.15

19 - 20.12.15 haritu aku dengan geng2 stooges bergather2 kat Hotspring Sungkai. kami 6 family yg join gathering kali ni. kami sewa 2 homestay. tp macam biasa la..aku anak branak memang awal pagi dah gerak. aku bawak skali anak2 buah kaman, si anak dare ain & ika. tp angah takde, dia ikut mak balik melaka. ni pestime aku gi sungkai tu walhal, kiranya dekat je dgn rumah tau. dalam sejam suku je dah smp. Boleh la lps ni aku gi lagi anak branak ke sana. aku memang suka air2 panas ni. hangus jugak la aku gi haritu. siap rendam kaki bagai. hangit! ^_^

elok je kaunter bukak, kami antara yg terawal masuk. ayoh naik tram..!

takde la jauh sgt pon dari kaunter tiket tu..tp nama nk menapak tu idak le teman..tak kose ;P

dah lama giler aku tingin nk rendam telo kat sini..so ini xtvt pertama aku sampai kt sana. beli 2 set, puas hati mak nyah heyy ^_^

gigih ko pompuan!

rendam telo ke bang? ;P

kolam utk bebudak main ni sejuk airnye..
senang bebudak ni dah besor, aku lepaskan main gitu je. yg aku gi berendam kat kolam air panas. tu diaaa..kembang peparu ahkak! haha..

amboiii...berendam sakan anak2 dare nih

bibu takde dlm ini gambar..haha

ni dah kenapa muka memasing kemek? 

model2 homestay ^_^
kami sewa 2, beso gabak dlm tu tau. ada 4 bilik semua kati queen, ada 2 ruang tamu & dapor luas. kalau kami tau beso gitu baik sewa 1 je..

aktiviti menghidupkan bara

ila..si bbq pro. haha

bebudak ni tak benti2 main..sronok tengok

kemeriahan berbbq malam tu..



 mak-mak

bapak-bapak

nasik arab pon ada mlm tu..nak criter pasal makanan, mak oiii...banyak sungguh! sampai x tau nk mkn yg mana dulu

bekpes kami pagi ahad tu..


aku sayang korang ketat-ketat, melekat-lekat!
lebiu all so muchy muchy
ni pon tak cukup korum, lps ni kita buat lagi..harap2 semua ada tau. InsyaAllah ada rezeki, ada umur nanti kita repeat lagi hokeyyyy...






5 comments:

Rizziela said...

Kak Ai... nak nama & phone no homestay tu..mcm best aja

deaf-angel said...

Terbaik la tempat ni.. thanks for sharing.
kalau lain kalo datang sebut nama ko agak2 dapat diskaun tak?

Salina@IbuAqil said...

X penah sampai lagi sini..
Pasni kena ajak ayah aqil g jgk lah..
Selesa tempatnya homestay pn cantik ye.. ;)

A.I said...

Rizziela,
try ko tengok kt fb 'hotspring homestay felda trolak jaya'. tp homestay ni jauh skit dari kolam air panas tu tau. dlm 15minit perjalanan..

deaf-angle,
ko sebut je keliwon, trus dapat free ;P

Salina,
homestay ni mmg selesa..luas & cantik ^_^


辣妹護理師俱樂部影片 said...

色a片
成人a片
色a片色情自拍影片庫
成人a片Live秀
夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼有
免費無碼a片
色a片免費看
免費無碼a片
校園美女a片影音視訊網

klik klik (^_^)