8.12.15

::MODEL KERTU::

8.12.15

Ini cerita bulan lepas punye. lupa nak riak kat sini. malas pun ye jugak ;P 

Macam kelakar lak tetiba aku dpt offer jadi model tudung. Siyes wei, memula aku dpt tau tu mmg terkekek2 aku gelak. dah le time tu aku tengah cuci dare. tak menahan sungguh la. ada ke dah kertu2 gini baru gatai nk jadi model apa bagai. muahahaha...tp bila kenangkan sesama nk tolong, last2 aku terima jugak. rezeki ni kannnn ^_^ 

aku mekap sendiri je. aku ni bukannye nk up ke apa tau. tp memang best gegiler mekap guna bb cream Seqy Beauty ni. kulit aku benornya kalau tepek pondesen, lelama nnt jadi keras mcm pondan tau. dah le aku ni mmg jenis yg tak berbedak. kalau berbedak pun aku guna bedak sejuk cina tak pun bedak nyonya je. tp hari photoshoot tu aku try tepek dengan bbc seqy ni dengan bedak je. sumpah wei...smp petang, elok smooth je muka aku. kagum!!! trus jatuh cinta. disebabkan orang ramai yg tetanya psl bbc ni kat aku, skang aku dah jadi dealer dah. haha..senang. ko tanye, ko order, aku pos! semua dapat rasa cantek. gitewwwww

Jom Cantek Dengan Seqy!
-moto aku ;P 

taraaaaaaa! dah cantek. lalalalala...jom kiter shoot shoot

actionnnnnnn!
ececehhhhhhhhhh

poyosnyessss

korang jgn ingat masa tgh shoot ni mulut aku diam ye..tetengah sengeh tu pon molot aku mengomel2 tau. meriah studio! jangan la ko serik nak amik aku lagi ye EJ.. ^_^


dlm masa 2 minit, bersiap lelilit 1 tudung. ko mampu??
heh heh

ini le tokey tudungnye...EJ. mesti korang ada yg kenal dia kan? EJ ni dulu blogger. giler bertahun2 aku tak jumpa dia tau. ni jumpa balik & tetiba mintak aku jadi model. ha...amik la nak sgt. jgn seserik hokey. hehe


ini ler hasilnye..
sesapa yg berkenan dengan tudung yg cecantik ni boleh tengok kat ig/fb : Exclusive by De Hawa 

TQ EJ, merasa aku jadik model kertu ^_^


5 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Aizah pun ada iras2 model tu akak tengok..
Mana ada kertu pun..
Cantiklah tudung2 tu..
Tapi akak ni tak pandai nak melilit bagai..
Beli instan shawl jer :)

A.I said...

Nur Hayati,
Ai pun biasa sarung bawal je masa hari cuci dare kak. bila jenjalan je baru rajin nk melilit. yg instant pon senang kan kak..sarung je siap :)

Cikna said...

Cantik, bayaran pun msti masyukkn...

A.I said...

Cikna,
biasa2 je.. ^_^

Anonymous said...

walau diuji dengan dialysis, rezeki datang tanpa disangka buat hambaNYA yang syukur dan ceria. dan memang awak dianugerahkan paras dan personaliti menawan.

klik klik (^_^)