16.12.13

::MEMACAM ADE::

16.12.13



berangkut aku beli doyan kat pasar malam haritu. 4 bijik, $10hengget je.
makan 4 anak branak smp sendawa, kencing berak pun naik bau doyan. si Adek je yg mmg tak jamah langsung. muka dia ketat memanjang sbb tak suka ngan bau doyan tu..diva sgt kau dek!

view dari beranda dapor umah aku. feeling2 duk kt Cameron hokeyyyyyyy

sabtu haritu aku gi mekap panten sanding kt UM. Selamat gak aku smp ke sana. Mekaseh bebanyak le kat GPS kokak yg dlm kete aku tu. Penyelamat sungguh! aku ada gak standby print peta, tp tak membantu langsung :P

aku pelik tul la, nape la tiap kali aku snap gmbr panten guna camera KIMIe aku..jadi tak nampak bulu mate pelsu dorang. walhal kalau depan2, sah-sah la nampak mata tu ada awning. haihhh.....

yelah...sanding le kau dik. semoga kekal smp ke hujung katil nyawa. amin...
(ni aku mekapkan under job dina halim bridal boutique)

my beloved PA - Along QiQin

pestime aku jumpa org kenduri kawen kat dewan jamu ulam petai. rasa mcm nk kaup bawak balik je. yelah, nk kokak petai makan kat sana rasa macam segan lak. iols kan penyegan uols (sila jgn percaye)

cendol + eskem ceklat = gabungan terbaek ;)

sila lah renjis2 panten, mak handam nk melantak jap

pengapit kipas diri sendiri. kau mampu..???
(sib bek la tmpt tu ada ekon) ish.....

 smalam jiran depan umah ni ajak mkn spegeti kt umah dia. sesambil tu bleh le tengok baby baru. kompom lps ni dak kecik comey lotey ni asyik kene culik je ngan aku. geram tol! rasa mcm nk kokak2 je pipi dia tadi. ngengada lak tu. time angkat elok je lena. baru nk letak dia merengek. manja sungguh! masuk dlm plastik bawak balik umah kang....ha!

Girls day out katenyerrrrrrr....!
walhal gi tesco je, nk beli minyak masak. hahahaha...
angah je takde, mak bawak gi rumah dak ayoi
^____^




*auto publish je sebenornya entry ni. pagi ni usung si along gi hospital selayang buat treatment muka dia. harap2 semuanya berjalan dgn lancar. amin......



7 comments:

Ibu n Abah said...

Kat umah akak, si aisyah suka durian.. Yg lain.. Hampeh. Qeeb makan sikit...
Akak mmg tak boleh makan sgt...
Suka tgk anak2 Ai dok mkn durian tu....

sari idris said...

lama aku tak bertandang hahha..dah serupe sesat jalan pon ada!

A.I said...

Akak,
rugi wooooo tak mkn doyan. lain mcm sedapnye kak oii. hehehehe...

Bibu,
WOW!!!! aku mcm tak caye je kau bertandang kt sni. jumpa gak kau jln ke sni ye bibu. hak hak ^____^

f.i.e.z.a said...

kak ai!

lamaaaanya tak komen kat sini, fieza baca tauuu. setia ni dari 3 ke 4 taun lepas haaa

sedapnyaaalah doyan tu kak ai. fieza nak jugak la esok waahh esok terus!

hehehhe

take care kak ai!

A.I said...

Fieza,
hahahaha...gelojoh ko! ha, bedal le doyan tu smp lobam ye.

maceh tau. lebiu ^_^

QASEEH HATIKU QASEEH said...

murahhhhhhhhhhh hargaaaaaa duriaaaaannnnn tu...sy baru ja beli sebijik 36rgt tp isi x sedap tawar...yg ni nmpk dlm gbr pn da tau sedapppp.....T__T

A.I said...

CT,
giler mahal!! kat sana memang mahal kot wei. kalau kat sini harga sebiji 36ringgit, dapat musang king la. hehe..

klik klik (^_^)