24.3.14

::JENJALAN KENDURI::

24.3.14


Sabtu haritu kami anak branak skali ngan AJ laki bini gi kenduri kawen kat Klang. Sepupu kaman kawen. Tp kowang takyah harap la nk ada gambar pengantin kt sni. Gambar kami posing2 kt stesen minyak BP je yg ada. hahaha..gmbr pengantin tak dpt nk amik sbb camera tercicir dlm kete. Hujan lak masa kami smp tu, tak dpt nk gi amik camera. Oh ye, kowang jgn pelik la sbb enpon aku takde camera ye uols. Enpon zaman batu je hakak guna skang ni :P


OMD! sopan giler kot aku pakai gini. lain mcm lak rasanya. Ayu sgt la konon..puihhh!baju ni aku beli pakai masa si AJ kawen, 3 tahun sudah. Rasanya baru 3 kali kot aku sarong baju ni.
Dan....ini le satu2nye tudung halfmoon yg aku ada. Ni pun si naemah yg bagi :) siap ada bunge2 atas kepala. aku pun tak caye aku boleh sarung tudung yg ada sekilo bunga kt atas tu. Tp sib bek la cantek. hahaha, yelah biasa aku ni kan simple giler2 punye. Bila pakai yg berbunga2 bagai ni lain macam. rasa mcm dlm hati ada taman. Giteww....(tetiba cara jalan aku yg mengengkang2 tu bertukar jd jalan yg penoh kesopanan dan kesusilaan)


Akhirnye!!! mama lagi tinggi dari kau Long. muahahahahaha
(pakai kasot 6inci tinggi) :P


diva divana laki bini


..dgn Abg Jebatku cayunk. auwww!


angah pun dah besar..dah mula mintak pakaikan eyeliner bagai ^___^


kekalutan & kehuruharaan yg melanda pada hari kejadian.
hanya kami2 je yg tau kenapa. muahahahaha...

ok dah, bubye  ^_______^




2 comments:

Ayu sukatiakula said...

mak ngn anak da rupe cam adik beradik je.. nampak muda sungguh mamanya

A.I said...

Ayu,
Tinggi sgt si along tu. hehe..

klik klik (^_^)