27.10.15

::LANGSIR MURAH!::

27.10.15

Langsir tau, bukan langsuir ;P

Tak habis2 lagi citer pasal langsir kak ai ni. haha..eh, gasak kiter la. nak citer pasal langsir ke, langsuir ke. hehe. tp ituler pasalnya, nampak bebenor aku ni jakun bab2 langsir. Ini le pestime aku terjebak dengan langsir2. Ikutkan hati, mau haritu au bergulung skali ngan kayu langsir tu kat sana. Rambang mata oiiii. yelah, selama ni mana la penah aku beli langsir. Yg aku tau, aku duk menadah je tunggu iena / mak campak kekain langsir yg dorang dah bosan pakai. keje aku ngutip je selama ni. 

Tp rezeki kali ni aku dapat hadiah dari Globe. muahahahahahaha (gelak riak). Mekaseh bebanyak tau Moon. ai lebiu 2.6billion! Mak pun ikut skali aku gi globe hari sabtu haritu. Naik sawan biah pilih langsir. Lagi tambah sawan bila tetiba si Moon slash rege langsir yg dah tersedia murah (RM10) jadi RM1. singgit tau, singgit! sikit je lagi mulut biah nk kluar buih dek terlalu sawan. kahhhhhhh.. 

Rugi la sape yg tak pegi tu. Jangan kata aku tamak takmo bagitau kat korang ada jualan langsir murah gini ye. aku dah jenoh war2kan dari minggu lepas lagi. bukan takat kat belog goblok ni, tp kat ig ada, kat pesbuk ada. haaaa...ni yg aku hangin bila org duk kata2 aku tak bgtau. sakitnya tuh di sini! tp takpelah, yg mana2 terlepas pandang tu make sure lepas ni bila globe buat lagi, korang pegi la. tunggu je si Moon tu hapdet kat blog dia bagitau. Tp bila tu memang tak tau la. sila la bertabah tunggu ye..haha..

time nk jumpa org ni la muka aku jadi rupa keliwon tau. terlebih tarik air jumaat tu. kecut bijik mata ahkak nyah heyyy!

mak dapat badge ni..tp aku takyah pakai sbb aku VVIP. heh. (riakkkkkkkk)

selesa sopin kat sini

kuih muih & air pon ada disediakan..

  haaaaa..tengok...tengokkk...moon turunkan lagi rege

singgit aje!

ko tengok sape yg paling kat depan? yes...biah!

amik ko! 40 meter dikerjakannya. biah sipecinta kaler ceklat. sebelom tu ada dah langsir yg dia dah siap bayar. yg ni kemudian punye pulak. jenoh mengusung. haha


sian bb masa ni dia demam. sib bek la ada tempat nk landing relax2..selesa skit. 
ok2, turn mama lak nk pilih hadiah..lalalalalalalaaaaa


 yang ini ke, yg itu...
benornya memula tu aku ingat nk pilih yg jejalur. sebabnya aku ni spesis manusia yg sukakan benda simple2. nak yg gelap2. tp tetiba mata & hati dah terjatuh cinta kat corak langsir ni pulak..camno..? ahkak amik la dekkk

terjojol bijik mata ahkak tengok rege itewww. tp ni kain best quality. kain dari UK katanya. 
ishhh, tak baik tolak rezeki tau. gigil2 aku soh si faizal kira brape meter patutnya langsir utk umah aku. 13meter. pitam *_*' sib bek ruang tamu umah aku ada 1 je tingkap. idak kang, mau aku kene halau dek bos globe. udah le pilih yg memahal. kihkih..

stress agaknya si faizal ni layan aku yg tak mereti nk berlangsir2 ni.. haha

 merasa la aku pakai langsir ongkaye cantik kebabom nanti..em so hepi!
syukur Alhamdullilah. dah siap nanti aku tayang & riakkan kat sini ye ;)


Mekaseh bebanyak Moon. lepas ni kompom aku join lagi. akan aku angkut bala angkatan anak2 ayam biah ronggeng & jenjiran tetangga. hehe...TQ, lebiu!




klik klik (^_^)