19.4.16

::AMIK ANGIN @ GENTING::

19.4.16 

AMIK angin tau, bukannye MAKAN angin :P 

Sabtu haritu lepas amik along dari tuisyen trus naik genting. bosan duk kat umah. Sib bek la tak jauh nau, tak smp pun sejam perjalanan. ingat memula tu nak bawak bekal nasik la apa bagai. skali malas pulakkkk. aku tapau kuih genggoreng je. Payah nk holiday stay skang ni sbb along tuisyen sabtu & ahad. kalau dpt stay kt atas tu lagi best kan? tenang, redup je rasa. kitaorg lepak dari petang smp mlm kt atas tu. takpelah, insyaAllah kita tunggu Wanner Bros bukak nnt kita duk main menan kt sana smp lobam. fefeeling kt obesi la kononnye nanti ^_^ (sila berangan2 dulu)

kita mulakan dengan posing tuan tanah kedaung
feeling kat korea la kononnye nih

bila ko nak jadi pompuan ni bb?? :P



suka ngan gambar ni ^_^

Girl Power!!

dengan si sulong kepeng

dengan si bongsu nande kededek












lepak makan kopok lekor hadap pemandangan cantik ni..sejukkkk




dapat tengok matahari terbenam..

masuk dalam jap..

bagi dorang main ala kadar je kat dlm tu..


sib bek aku tak naik skali. duk tunggu pun pening tengok menda ni berpusing2..

ini aku rasa membongak orang je ni. anak2 aku sume main, sekor pun tak kene. aku perati orang lain main pun tak dpt..choi sgt :P

sojuk oiiii....bestnye..

lebiu anak4!

sebelum balik singgah tmpt lepak awal2 tadi tengok view malam. klcc pun boleh nampak dari sini..canyik sgt view ^_^

ha..amik ko! tertido atas meja..haha
masa ni dah kul 10 lebih, bebudak tu nak makan nasik. takde pulak kat atas tu, yg ada fastfood je yg aku jumpa. makanya, makan ajelah kat kedai area umah. dekat je pun, bukannye jauh nau.
InsyaAlllah, kita tunggu along abis SPM & Warner Bros yg ala2 USS bukak kat atas tu nanti mama bawak korang pegi lagi, kita tido sana hokeyyy...sila simpan duit tabung bebanyak ;P


3 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Ceria jer gambar-gambar orang ambil angin petang ni ye :D

adarnadzmie said...

cantik2 gambor ko dik anak beranak...

alamak kepok lekor kat obersee...hahaa

makchaq said...

Cantik gambar2 semua nampak ceria... mak ngan anak2 dara nampak sebaya je..

Makchaq belum pernah sampai genting..entah bila agaknya boleh sampai..

klik klik (^_^)