5.4.16

::INSTA_23::

5.4.16 

NAMPAK TAKKKKKK??? nampak takkkkkk? aku malas nak hapdet. tepek je gegambar yg ada kat ig. muahahahahahaha...



3.4.16 - hujung2 waktu utk bersantai tergolek tengok tv & main enpon di ujung minggu 😊 start kul 10 malam ni semua kene bagi enpon memasing kt mama secara rela paksa macam biasa. Jumaat malam minggu depan baru dpt jumpa balik enpon 😅 .. (kecuali angah & along ada had masa diberi utk cek wasap group kelas kejap) kat rumah ni bila weekdays lps mengaji, malam mmg memasing sambung siapkan homework & ulangkaji. rumah time tu dah rupa mcm pusat tuisyen. tapi tepat kul 10 dah bergelap tido. no tv (mama tgk ulangan drama kt tenet je 😜).. mmg ada yg kata agak kejam mama buat rules gini. tp nampak hasilnye tau. paling ketara kt si along la. baru2 ni dpt test result yg agak baik kalau nk dibandingkan dgn yg sebelum ni. mmg beza sesgt. yg lain pun sama. Alhamdullilah. harap2 kekal berubah semuanya gitu.. mama ni tak tau la tahan lama mana. kot ntah esok lusa.. harap sgt anak2 mama semuanya berjaya. mama tau tahap anak2 mama memasing macamana. yg penting, biar nampak ada usaha. InsyaAllah, ada rezeki & ganjaran memasing nnt 😘 ‪#‎hartaduniaakhiratmama‬ ‪#‎sayangsemuanya‬













6 comments:

deaf-angel said...

Kalah cikgu disiplin yang jenis misai melenting ye.

No tv.

Hahaha.

A.I said...

deaf-angle,
baru ko tau kennnnnnnnnn...haha

cikel said...

Salam..mcm ayah sy..time skolah dulu mmg tv tgk sejam je 1 hari..jd kena pandai pilih time citer yg best..so bila time cuti sekolah sy n akak sy nak lepas rindu dendam kat tv tu kitorg pasang je memanjang..itupun bila ayah balik dari keje baru kalut tutup tv..heheh

A.I said...

cikel,
tuler tu, kat umah ni bila hari cuti mmg dari pagi bawak ke malam pasang tv. nampak nau nk balas dendam. hehe

Azura R-Ju said...

nmpak sgt kak mon .. pemaleh nak menaip kan kan kan

A.I said...

Azura R-Ju,
kahhhhhhhhhhh....aku dah takde idea nak citer apa ;P

klik klik (^_^)