10.9.11

::KAWAN LAMA DTG BERAYE::

RABU mlm haritu kawan2 lama aku dari Sg Tua nk dtg beraya. Mmg rezeki dowang la sbb kebetulan haritu mmg aku amik cuti, makanya boleh la aku masakkan mee kari special. Sepiuk besar aku masak, bleh makan smp lobam! Mak & Iena sefamily aku panggil mkn kt umah aku je. Malas nk tapau hantar ke umah mak. hehehe..jiran dpn umah aku ngan Ema pon dapat makan skali =)


Erza, Iena + Kak Huda
dah berpuluh thn aku berkawan ngan erza & k.huda ni tau..
Erza tu sebaya je ngan aku, tp dh ada anak bujang 15thn. Kelas kau maria!!


mereka & aku yg chomots


kesian mak, tak sihat =(


mcm kembar lak anak2 erza ni..


makan...makan..



4 comments:

kakngah said...

huh??
dh ada ank bujang 15hthn??
mmg kelas kau maria...

A.I said...

KAKNGAH,
KENNNNNNNNNNNN...MAK KAGOM NOK! ;)

fazilzura said...

wah2... meriah kengkawn dtg umah

akak wat open bile/

A.I said...

JUB,
DAH BERABAD AKU X BUAT OPEN HOUSE. KAU LE BUAT, AKU DTG MAKAN ^____^

klik klik (^_^)