30.9.11

::MAJLIS KESYUKURAN BUTIK CINTAALIAH::

Punye la berzaman aku nk hapdet criter ni. Dah nk seminggu baru aku tepek kt sni. AJ ada buat kenduri kesyukuran kt butik baru mgg lps. Kami, mak, adik bradik sume pakat tlg dari mlm sebelomnya tu. Nak2 lagi si CT sbb dia kepala tukang masak. Mmg aku kagom giler ngan dia. Hebat betol dia masak bebyk gitu. Ada lah dlm 200+ org punye mkn..

Alhamdullilah sumenya sukses & berjalan ngan lancar.. ^______^



CT msk laksa + nasi + ayam pandan terbaek (sedap nk mampos) + lemak kobis


mak pulak masak kuih sagu + bubur kacang + ulam2 + acar daging melaka ori.
sedara mara ada bwk kuih muih + kek.
aku sponsor buah je ;)


tukang masak terbaek seantero donia




mudah-mudahan... =)




ailebiu so muchy muchy makkkkkkkk


the anak-anak daras ^____^


anak buah aku + jiran umah aku yg femes. hye fadly ^____^ heh heh


kaun kerabat aku




en kaman ;)


mekaseh ana + fadly, sudi dtg ke butik ni..


anak dara aku, along + paksu ayoinya ;)
kak eyenee, ni adek kau ha. tatap le gmbr dia smp lobam. haha



iena + pezal




anak buah + cucu aku ^_____^


apesal pegang2 laki aku ni? hohoho



anak abah..


time ni tgh reda skit tetamu, lps tu sambung dtg balik smp ke mlm.
syukur makanan sume cukup utk tetamu =)
ramai sungguh yg dtg haritu...



kwn lama yg dah berbelas thn x jumpa =)



Abg Shawn (bj belang) ketua makeup artist astro pon dtg...






Abg Emy ni pon vateran makeup artist Astro. dia sama dgn abg shawn..
terharu sgt dowang dtg bg support =)


Model kami, Rabie Bie
(anak2 aku panggil dia kakak barbie. hehe)


ntah bila masa la si BB amik gambar ni...rock oooo!

6 comments:

kaklong said...

dah lama tak ada cerita pasal ayoi tu...

kakngah said...

tekujat aku tgk gamabr dak BB yg las tu..
hahahaha!!!
blh buat mmodel butik AJ tuh! kakak barbie blh letak jawatan.

A.I said...

KAKLONG,
AYOI TU SAMA SAKIT NGAN AI. ULANG ALIK G SPITAL JE KEJENYA. TULANG BLAKANG + HATI DIA ROSAK =(

KAKNGAH,
MLM TD DIA SUH AKU PANGGIL DIA BEN6! TAKMO BEN10 SBB UMUR DIA BARU 6THN. BOLEH? ;P

Eye_nee said...

Ayoi..Hati Rosak?????....yg akk tahu back pain dia tu jer Ai...

Yoi..Ko Tabah yer Noksss..Allah sentiasa ada kan....

Windu sgtt nak baca citer2 dia masa dia tulis bloq dulu...

NonaFauzi said...

AJ tahniah dah de butik sendiri, akhirnya impian jadi kenyataan, sowi x dapat nak hadir..aku pun x bape sihat laa sebenarnya nie hihi..

deaf-angel said...

all the best guys.

acar daging melaka...hmmmnnn

klik klik (^_^)