26.1.12

::BERENDAM & BERBBQ::

AKHIRNYA gi berendam & berbabiQ aje kat tmpt biasa, Kemensah (kg blakang Zoo). Tp kali ni aku sewa teratak chalet yg selesa skit dari pondok haritu. Bertutup siap ada suis lektrik & lampu bagai :) RM60 je sehari suntuk. Mmg berbaloi sgt2 le sbb dia ada tmpt nk bakar skali.

Kami gi hari Selasa haritu. Sume adik bradik aku join termasuk le abg long. Mmg meriah tahap gaban! Teratak paling havoc haritu ^____^


selesa ruang dlm umah ni. leh golek ramai2

standby bakar arang. nak wat bbq ayam, udang, hati ayam, daging...hohoho..campur ngan makanan yg memasing bawak, mmg terbaek! meletop pewot!

kat beranda

dah mcm kedai runcit ;P

 selesa sgt, senang bebudak turun mandi.

toti & sofi pon mandi sungai. sanggup beli kolam ni utk dowang semata2 utk dtg sni tau ;)



sempat je kau jual tudung kan CT? heh heh..

 bebudak men air dari pagi smp ke petang. lobam!

menantu2 hantu datin biah. kita bakor itu ayam! muahahahaa...

lifeguard of the day

Abg.long dpt tangkap belut. euuuwwww! tapi mak suruh lepaskan balik ;)

meriah!

Ayoi tgh layan mkn nasik lemak sambal sotong kering iena yg kebabom!

dah mcm kenduri org kawen! haha...sesi tapau menapau

hayam oh hayam

penaik kolesterol! *_____*


13 comments:

nome said...

meriahnya korang! seronok aku tgk bile adik badik dpt kumpul ramai2 camni...

adarnadzmie said...

meriahnya...

Eye_nee said...

meriah benor ni weiiii....lepas windu gua dapat tgk itu budak sewel 2...Ayoi..kirim salam kat dia Ai...

YATZAKIE said...

meriah nye...nanti saya upload jugak gambar p ulu yam aritu...saya n family pon wat bbq ugak mcm akak..hehe

el said...

bestnye..yg bbq tu yg mantop..sedapnye wei kalo lah aku terlajak ritu kt sn leh mkn free muahahaha

Anonymous said...

sangat meriah..nice famili..terbaekkk.

A.I said...

MMG MERIAH BILA DPT BERLONGGOK GITU ^______^

dmx said...

meriah tol....Ai,celebrit fimili ek
udang bako pun ada.....tu yang x tahan tu,huhuhuk

dmx said...

meriah tol....Ai,celebrit fimili ek
udang bako pun ada.....tu yang x tahan tu,huhuhuk

A.I said...

DMX,
UDANG TU NAK CELEBRATE PEWOT SENDIRI USTAZ! heh heh...

NonaFauzi said...

kak ai , kat ne nie kat ne? bg tau sikit...

A.I said...

NONA,
NI KEMENSAH KAT AREA KG BLAKANG ZOO NEGARA. AKAK SEWA KT TERATAK ANGAH CHALET :)

luvmommies said...

Nak no phone chalet tue ada x?thanks :)

klik klik (^_^)