17.1.12

::MAJLIS BAHA::

Harini aku laki bini dgn Angah gi HUKM. Ada majlis ulangtahun ke 10 BAHA (alat pendengaran). Aku pon Prof jemput skali utk berucap (sib bek bukan mengucap). Sius aku sendiri tak prepare apa pun utk ucapan tu. Buat jugak le isi2 penting tu mlm td. Tp bila tiba je time nk berucap tu apa tulisan pon x nampak. Yg tau tetiba aku spontan je bagi ucapan ala2 santai. Makanya tadi, aku adalah org yg paling lama berucap kt situ. Hak hak...sib bek jumpa tangga turun ;) bukan berucap apa pon, criter pengalaman ada anak microtia mcm Angah. Pastu aku ucapkan terima kasih kt semua yg membantu. gitu2 jelah :)


nama mak terpampang uolls! ;)
tp dowang salah eja nama Angah. takpe, kali ni yg penting nama mak. muahahaha

angah & kawan2 isi borang register pesakit yg guna BAHA sendiri..

kami antara yg terawal sampai. GIGIH!

semua Prof2 duduk kt depan tu..

ucapan dari Prof Dato; Dr. Jaafar & Prof Dr. Asma

sronok Angah dpt potong kek ;)

tayangan video cara2 implan utk BAHA

 
ada gaya mcm pensyarah tak?
ke...mcm wakil rakyat? kalau aku jadi wakil rakyat, kompom porak peranda negeri! haha

-gambar mak kene edit bagi cantik ye anak2. hehehe..
payah bila camera dah jahanam ni. sakit je ati bila nk snap. huhuhu

barisan pengerusi, penasihat & pasukan BAHA HUKM

 wakil media dari RTM pon ada gak tadi..

 cenderahati ^_____^

3 PENGOMEN:

el on 1/18/12, 10:28 AM said...

mcm2 ada eh tuk mereka yg mcm angah tu..bgslah

Eye_nee on 1/18/12, 12:00 PM said...

Untung angah kan ai..syukur..tak der lah dia akan rasa down nnt...

ComeyBelako on 1/25/12, 3:50 PM said...

ai, tahniah...mesti angah bangga dengan hasil usaha mak dia.

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei