26.6.12

::KETENSENAN::

26.6.12 



Adoiiiiii KETENSENAN sungguh la aku minggu ni. Memacam benda nk kene buat & atur. Benda yg pending dari minggu lps pon x release lagi. Smalam Prof bagi date appt dgn audio utk adjust BAHA Angah Isnin depan. Yang En. Bob lak nk jmp secepat mungkin sbb dia nk proceed buat VISTAFIX (tinga pelsu). Komponen tinga utk Angah tu dah smp Jumaat lps kt HUKM. Masalahnya aku ni takmo ke sana byk kali. Payah le wei..dgn jemnya pepagi. Parking pon jauh..timing lagi. Aku ni memanjang je cuti. Camno tu? Pagi td call En. Bob dia mintak dtg esok pagi. Kene bawak Adek skali sbb dia nk buat acuan telinga lagi utk standby. Mesti proses tu lama. Aku nk kene berkejar gi skolah BB lak tghari tu amik report card. Khamis ni pon aku masuk opis lewat skit sbb nk hantar Adek smp dia naik bas lawatan ke birdpark. Jumaat lak aku amik 1/2 day sbb ptg tu aku ada mekap panten kt KL. huhuhu...stressnya nk mikir! Dgn badan yg x brape nk stabil ni. Jap tadi aku dh mintak Kaman amik cuti temankan aku & anak2 g HUKM sok. Kalau dia tak dpt nk cuti esok mmg aku payah le nk usung bebudak tu ke sana sengsorang. Haih...ntah le. Serabut sungguh!!! (gaji pon blom masok lagi ni..huwaaaaaaaaaaaaa)

5 comments:

el said...

insyallah semua akan setel cuma penat skit tu...en. kaman ada..dun wori..kalo x pun ask somebody yg boleh teman or drive ada x?

ieda said...

waaa...padat jadual...tak pa...buat satu2...relax...

alia haryanie said...

kak,insyaallah moga akak di berikan kesihatan yg lebih baik dan segala urusan akak di permudahkan Allah.amin.Akak jgn stress nanti penyakit mudarat.sabar ye kak..Akak dah terlalu kuat sebagai seorang ibu,insyaallah akak akan terus kuat.ceria2 selalu.zikir jgn putus dlm hati.insyaallah tenang..

kisskiut said...

kak ai...
saya mendoakan segala nye berjalan lancar..
dan ALLAH memberikan kesihatan yang baik pada akak :)

aminnnn!

nurul said...

ya allah....saya yg baca pun semput ni kan pulak org yg laluinya...sabar ye kak...byk ganjaran allah bagi...terimalah lagu ni (band indon apa entah nama dia:

"Hadapi dgn senyuman,
Tiap yg terjadi tetap terjadi,
Hadapi dgn tenang jiwa,
Semuanya kan baik2 saja"

SMILE OK =)

klik klik (^_^)