7.9.12

::ACUAN TAPAK TELINGA ANGAH::

7.9.12

27.8 haritu bawak angah gi HUKM. En. Bob (ntah kenapa x panggil dia doktor. ke, sbb dia bukan doktor? ntah le..tp dia sorang jelah kt Malaysia ni yg boleh buat telinga pelsu Vistafix ni. Angah pon adalah org ke 3 kt sni yg buat benda ni) nak buat tapak utk besi telinga angah..Makanya, berusung le kami dua branak ke sana...

Kelmarin pon aku usung Angah ke sana gak sbb En. bob nk buat ukuran lagi. Aku angkut Angah gi homeopathy skali dgn aku kt S.Alam ;)


alat2 yg digunakan...

tu dia aihhh!!! Angah panggil besi yg terpacak tu Menara Berkembar KLCC. hehe. besi KLCC tu aku yg sumbatkan sbb bijik mata En. Bob tak nampak. Ayoyo, kasi tukar le kanta spek tu En. Bob..

Eh, kowang jgn risau, Angah tak rasa apa pon sbb besi yg terpacak tu aku sambungkan je kt besi skru yg dah tersedai ada kt kepala dia... :)

Angah & doktor peribadinya yg mental ;)

aku x ingat apa nama benda ni. tp benda ni akan jadi keras mcm batu. time lembik ni sejukkkkkk sgt tau.

dah siap. nampak tu? keras oooo...

yg ni pulak En. Bob tgh 'tembak' angah dengan silicon. kalau kowang nk tau, sekali shoot benda tu rege dia RM400!!! - die!


Ok, ni mmg acara wajib! balik je dari spital, mesti dia pow mak dia kaw2 punye. hohoho *_____*
takpe, makan le nak oiii...

9 PENGOMEN:

kaklong on 9/7/12, 9:52 AM said...

xper janji angah hepi...kannnn

Abil Fikri Ahmad on 9/7/12, 9:52 AM said...

Angah, kalau "doctor" tu buat Angah sakit, ckp ngan uncle tau..nanti uncle anta T Rex gigit dia!!..

tapi kan lalink, sekali tgk doctor tu dari tepi cm si kamannn jea rupa dia..emmm

Bibu Wilda on 9/7/12, 10:25 AM said...

heee ngeri plak tgk besi tercacak gitu

A.I on 9/7/12, 10:45 AM said...

Kak Long,
Betoiiiiiiiiiiiiiii ^_____^

Abg Abil,
fuhyooooo!! Dr T-Rex nk dtg le wei. lari cepatttttttttttttttt!!! ;P

A.I on 9/7/12, 10:45 AM said...

Bibu,
Mmg ngeri wei, tp dia tak rasa apa2 pon ;)

syiela on 9/7/12, 7:34 PM said...

ngeri lak tengok... harap angah happy...

ComeyBelako on 9/9/12, 12:34 AM said...

Ai, apa habaq...lama aku cuti dgn dunia blogging ni ai. sibuk dgn keja. Tukaq portfolio kat opih. Busy yarabbi. Tahniah angah...semua berjalan lancar. Irfan baru ni pi ukoq tangan dia jugak...but tak sure lah bila boleh buat. Kos tangan dia RM35K. Dok kumpul duit lah ni :(

dmx on 9/9/12, 11:44 PM said...

mdoakan ...A.I
angah..sehat sokmo

A.I on 9/10/12, 8:44 AM said...

Syiela,
Angah steady je..dia tak rasa apa pon ;)

ComeyBelako,
patut le dah lama x mengomen kat sni..huhuhu...kau tak try mintak bantuan dgn pihak kebajikan hospital ke? try le...

DMX,
Mekaseh Ustaz... :)



klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei