27.9.12

::HEPINYE DIA::

27.9.12

PTG smalam angkut angah ke HUKM. En. Bob nk try ukur besi yg dia dah buat tu dgn abutment kt tinga Angah. Takut x ngam pulak nnt. Naya je tau..besi tu mahal giler. Nak buatnya tu pon payah. Tp syukur sesangat sbb betol2 ngam dgn skru angah ^____^ 


besi ni nnt dia akan smbg kat 'tapak' vistafix (tinga pelsu)

ni le tapaknye. tp nnt en. bob nk nipiskan lagi..

acuan ni le yg adek buat haritu utk angah. tp ni lilin punye..baru nk test..

bukan main sronok lagi anak mama ni... ^___^

testing...tetsing..

angah punye!

ni le cth2 telinga vistafix yg en. bob sesaje buat...real kan?



3 PENGOMEN:

kaklong on 9/27/12, 10:12 AM said...

ngeri tul tgk besi2 cucuk kat tige dak ngah tu,dia selambe jerr...huhuh

Abil Fikri Ahmad on 9/27/12, 1:07 PM said...

Salam Angah...helloo, hello, testing 1 2 3..dengar tak? Angah, nanti tanya doctor tu, telinga tu made in mana?..

A.I on 9/27/12, 1:33 PM said...

Kaklong,
dia x rasa apa pon sbb skru tu mmg dh tanam kt kepala dia tu :)

Abg Abil,
Test...test...test... errr uncle abil, tinga tu made in malaysia. tp skru2 & besi tu dari Sweeden ;)

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei