21.9.12

::MENU ORG DEMAM::

21.9.12 

MENU org demam mlm tadi. Minum lak dgn air aiskerimsoda. mmg terbaek!!! 



^______^

12 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.Alah bestnya..demam2 pun boleh makan sedap..hehe

semoga cepat sembuh ye..;D

A.I said...

Sherwieyna Muzzawer,
Salam kenal :)
akak ni kalau time ada selera mmg gini. demam pon selera mcm hantu raya. hahaha....TQ :)

Kniedaz said...

Sedapnya megi tu..kalau tak demam boh cili padi banyak mesti besh hehe

A.I said...

Kniedaz,
huiiii...mmg letak cili padi le tu. kalau x, x meletops le. haha...

kakngah said...

gobu eh tolooooooo...

Abil Fikri Ahmad said...

Ni menu org demam!! org demam makan bubur kosong jea. Ni menu selera besar namanya,,hehehehe Walaucmana pun, telur tu memang nampak gebu jea..sapa masak ni, mr. Kaman?!

Abil Fikri Ahmad said...

Eh nak tambah komen lagi...Ni rasanya demam dari minggu lepas lagi kan!? Dah g buat medical check up ke belum lalink oi?...

A.I said...

Kakngah,
cantekkkan? goram je tgk tolo mlm2 jumaat tu. eh!

Abg Abil,
Lalink...megi ni org demam yg masak sendiri.Org demam ni mmg gini. selera mcm hantu raye! muahahaha...
ala lalink, ni demam on/off. don wori k...

eynda said...

Wah!! Sedap sungguh menu orang demam ni :-)

A.I said...

Eynda,
Itu le pasal. tak nampak mcm menu org sakit langsung. haha....

Bibu Wilda said...

meggi kari ngan tolo pastu potong cili api aduhaiiiiiiiiiiiii

A.I said...

Bibu,
mmg terbaekkkkkkkkkkkkk!

klik klik (^_^)