4.9.12

::BERAYE DI GENTING::

4.9.12

Raya ke 5 masa aku dah blk ke Rawang (blk awal dr kg sbb ada job mekap), keadaan sekeliling adalah buhsan giler! Flet kos rendah aku tu sunyi takde bunyik bebudak pon. Pandang ke bawah, tmpt parking pon kosong lagik. Yelah, cuti panjang mesti org lama kt kg kan? Makanya, kami anak branak amik kata putus...esoknya beraye kt Genting aje.  Kami main yg indoor punye. Siap bawak baju mandi bagai ;)


nanges ke tu bang? haha

hyeeeeeee ^_____^

ohhhhh... fomfuan gedik!

sama rupa kau dgn loceng tu!





peace!


anak2 aku berendam smp lobam kt situ...tp pandai le dowang buat kawasan kt dlm ni warm. idak le sejuk beku anak2 aku tu men air..

apa ajelah fomfuan ni. isk!


anak galah & mak ketot...erk!

kebulur le tu ;)


tomei2 ^____^

tomei jugak *______* - pitam!










melalak bebudak ni tgk 4D!! malu mak nak oiiii....










14 comments:

Ibu n Abah said...

bestnyer...
lamernya kita orang tak ke genting.. masa duduk Penang dulu rajin lak pergi genting... dah duduk KL, tak teringat lak... gambar2 Ai ni buat rasa macam nak pergi....

A.I said...

AKAK,
KITAORG PON DH LAMA X NAIK GENTING KAK. TAK SANGKA PULAK DEKAT SUNGGUH KALAU NAIK IKUT RAWANG/BTG KALI TU. MCM BOLEH NAIK HARI2. (MAMPOS KERING DUIT KEBULUR ANAK BRANAK) ;)

Eye_nee said...

last akk gi genting thn 2006 dah 6 thn tak pegi..bapak lamaaaa...dah ada kolam renang bagai dah yer..teruje jer rasa nak pegi...beb batutnyer ko...Along dah lebih tinggi dari ko nokkss...pitammm...

A.I said...

Kak Eye_Nee,
Aku mmg bantut kak...! ahak..ahak.. ^____^

ina said...

dah mcm shrek aku tengok si kaman ...bila kau buh peace kat pale dia tu...he..he.he...

el said...

perghhh raya genting siot...walaweiiiiii kerrrlasssss ko jah hahaha...


ermmm along dah mcm mak mak ko lak aiii..

semua cam oppa genting style muahahaha

Kniedaz said...

Salam Aidilfitri untuk Kak AI ..
Seronoknya g jenjalan kat Genting..
Saya suka baca blog akak..best giler..family loving gitu..selalu silent reader je..arini nak komen gak..hehe..

A.I said...

Kakak Kembo,
hehehe...comel le shrek gitu ;)

EL,
yeahhhhhhhhhh...oppa genting style. tet tet tet tet... ;) nanges le dak along kau kata dia mak aku. kahhhhhhhhhhhhh

Kniedaz,
Apesal baru harini kau nk komen? dah tak jadi silent dah..hahaha...mekaseh ye dik ^____^

syiela said...

bestnya.. hehehe saya tak pernah sampai lg genting tu :)

A.I said...

Syiela,
mmg best. kalau suka nk men mainan memacam kan, kat outdoor punye lagi best. ganas2 pon ada ;) gi le bebila nnt..

zila manaf said...

lame x p sana ><"

A.I said...

Zila Manaf,
huishhh, rugi oooo...baek hang pi sana. syiokkk! ;)

aizamia3 said...

dah lama tak ke sana.. insyaAllah kalau takde pape aral, hujung bulan ni nak ke sana.. ;)

psstt: singgah sini dari blog abg abil..

A.I said...

Aizamia3,
pssstttt! nama kita dah nk lebih kureng sama ;) heh heh

nak gi sana, baik naik awal2. baru syiok layan....

klik klik (^_^)