8.11.12

::BUANG ANAK, GI DATING!::

8.11.12 

Lps cicirkan anak2 kat umah mak mlm tadi, kami gi dating2 kt 1Utama. Haritu abg kaman ada ckp dia tingin nk makan teppanyaki (bukan men lagi pakcik ni tau). So, aku blanjelah dia mkn minatang tu. Lps tu ingat nk tengok wayang. Tp criter sume mcm tak best je. Tak feel langsung. So, kami jalan2 gitu jelah. Dah tgh mlm, kami balik layan teh tarik kt kedai mamak lak. Pastu baru blk umah. Rasa semacam je bebudak takde kat umah tu. Tp tuler, berhanimun sakan le kami mlm tadi. Sib bek tak roboh katil. Eh!















7 comments:

Bibu Wilda said...

amboi pecah tanah balik ke?wakakaka happy annivesary uols..moga sentiasa sihat dan bahagia

Tijah said...

Ewah kemain belit2 kaki ko anak xde ek? Wakakaa.
Happy anniversary beb!

Ibu n Abah said...

hehehehe
Happy Anniversary Ai dan Kaman...
Semuga dipanjangkan jodoh hingga ke akhirnya
- dating bedowa memang relax... Kan?

Kniedaz said...

hehehe..terbaek la korang ni...bulan 12 nanti kami nak cicirkan ank gak la nak dating gak...roboh katil beli baru la..kihkihkih

FIERA said...

kak happy anniversary kak, apo abang kaman tu semakin selim tu kak, kagom tengok....

Azueriena Norash said...

amboiiiii...nko buang anak yer jahh..iskk..iskk..iskkk...seb baik anak nko dah besor2 jah...dah pandai pegi report polis hahhahaha....

ieda said...

lama dah akak tak dating dgn en suami...huhu
teringat member cerita baru2 ni...dia nak g honeymoon sekali lg dgn husbandnya...sekali dapat pesanan aka amaran dari anak sulung..."mama kalau nak honeymoon tu honeymoon saja naaa...balik jangan dok uweeekk uweekk plk...along tak mau dah jaga budak"...hehe.

anyway AI...happy anniversary..moga sentiasa dirahmati Allah.

klik klik (^_^)