11.11.12

::EPI BESTDAY TO ME::

11.11.12







Harini cukup umur aku 35 tahun. Eh, jap2...bukan 25 ye? hwa hwa hwa..
Mekaseh mak, sebab lahirkan intan dengan cara yg agak luar biasa dulu. Anak2 lain sume mak teran kat HKL, Intan je mak gedik2 nk teran kat rumah. Kalau kowang nk tau, aku adalah anak jati KG NAKHODA, BT CAVES. vangga giler!! hehehe...

Alhamdullilah jugak sbb aku dapat merasa suka duka hidup selama 35 tahun ni. Macam2 yg berlaku kat hidup aku. Kalau aku buat novel ke...buat movie ke..mesti meletop punye. Macam2 ado uolls. Tu sebab kepala hotak hakak kau ni skang agak mereng tak mcm org lain. muahahahahaha..

Hari ni juga aku sambut bestday aku kt wad. Tghari nnt aku admit kat Hospital Selayangku Sayang nu. Esok doc nk tebok buah pinggang aku (biopsy). Kowang sume tolong doakan supaya semuanya berjalan dgn lancar ye (bleh lak nk paksa org lain doakan utk kau ye pompuan. ish)

Mekaseh utk kowang yg wish hepi bestday & mendoakan aku ye...






7 comments:

arinieva said...

hepy birthday kak ai!

Abil Fikri Ahmad said...

HAPPY BIRTHDAY LALINKKKKKKK.......

Bibu Wilda said...

happy blated tau..sori aku x pasan lak smlm huhuhu..harap2 berjalan lancar ye..wish beday smoga ko sihat + bahagia + murah rezeki ye~ kang lepas tebuk pantang makan tau!~

deaf-angel said...

happi besday fren

semoga happy selalu dan paling important GOOD HEALTH insyallah.

Amin.

RIZAWATI ABD RAHMAN said...

eppy bday darlinggg !!!!

Anonymous said...

Hepi belated besday...semoga akak cepat sembuh..saya sangat kagum dengan semangat akak...saya memang x pernah terlepas baca blog akak....

shahirahkhairudin said...

happy belated birthday kak. semoga segalanya dipermudahkan.

klik klik (^_^)