27.11.12

::MAK STRESS NAK!::

27.11.12

 

 hidup sebenar yg org lain nampak adalah tak sehebat yg org lain sangka
'yg tersurat, tak semestinya sama dgn apa yg tersirat'

.....mula dah meroyan pompuan sewel ni! hehehehe...aku sebenornya tak brape nk stabil mental ngan fizikal skang ni. biasalah hidup kan? memacam dugaan ado. selagi boleh tepis, kita tepis...kalau takde daya sok, mau terkangkang tergolek dog dlm longkang. time tu, gasak le kau sana. Eh, aku merepek lagi ni..ish

Esok aku gi hospital, doc nk kasi tau result biopsy haritu. Memula haritu aku macam merisau giler babun. Tp ntah nape risau tu makin kurang lak. Rasa2nya mesti ada miracle esok ni. Ntah2 result aku cantek mcm aku gak (sila muntah darah). Elok je semuanya. Makanya, sambung je mkn ubat mcm biasa. kan? kan? kannnnnnnn? (nak sodapkan ati sendiri. hahahahaha)

kowang pon tlg doa2kan utk aku skali ye ^____^ cayunk kowang ketat2.


 
bersempena nk amik result tebok buah pinggang aku esok, aku tepek kt sni gambar aku harini yg ala2 minah arab dari Batu Caves, Selangor utk tatapan kowang semua....
(harini aku pakai skirt kembang setaman. nampak sopan, tp jalan tetap mengengkang-ngengkang) 
ha, kau mampu???


11 comments:

Ratu Hatiku said...

In shaa Allah.. semoga segalanya berjalan lancar..Amin

Abil Fikri Ahmad said...

Apa hal la lalink sewel I ni, buruk na 3 rupa tu...Yg gambar bwh tu baru la nampak cm lalink I yg sebenar...Yg 3 ni gambar jin kut!!...esok I call u nak tau result..

A.I said...

Ratu Hatiku,
Amin....mekaseh :)

Lalink,
Smp hati lalink ckp kita burok ye? huhuhuhu...comel la buat muka gedik2 gitu. keh keh keh..ok, apa2 esok kita calling2 ^__^

nurul said...

kalo tgk muka mmg macam org sihat je. selalu sape ada kidney problem bdn byk toksin kulit bermasalah gatal2 ruam2 muka naik jerawat. tapi akak kemain cantik lagi. kalah org sihat. ehem2 apekah rahsianya =P maybe sbb akak selalu think +ve & hepi sokmo kot. terus nak buat idola =)

Bibu Wilda said...

yelaa ko sentiasa ceria jekan..aku ni baru kene camtu dah sembab hahaha...ok amik mood

nome said...

ko ni memang sentiasa ceria kak walhal ko tu dah gundah gelana psl penyakit ko...memang tabah ko ni! aku kagom!

aku doakan result yg kuar esok cantek cantek jer..doa byk2 yer...insyAllah semuanya ok

A.I said...

Nurul,
kau tengok dlm gambar ni mmg le nampak catek gebu je. walhal, ada gak 3-4 bijik jerawat bertenggek tu. Ruam? mmg senang naik tau...mcm demam campak je kadang tu. hohoho...

Bibu,
nampak luaran mmg ceria la beb..huhuhu...

Nome,
Kennnnn....dlm gundah gulana pon harus ceria2kan diri sendiri. nk buat camne kan.. ^___^

Eye_nee said...

semoga yg baik2 saja keputusan yg kau terima sis....

aeinio said...

tabahnya.. alhamdulillah.. jom baca novel free buat hilang stress

el said...

arab la sgtttt phuii wakakakakaka
semoga semuanya baik2 belaka..result pun cantek cm tuannya...kehkehkehkeh

kalu dh jln ngengkang..confirm 18km dah tau itu aizah lababom hahahaha

A.I said...

^___________^
result tak kluar lagik. huhuhuhu

klik klik (^_^)