1.11.12

::RAYE HAJI 2012::

1.11.12

Akhirnya kannnn....dpt gak aku upload gambar2 time raye haji haritu. ni pon jenoh nk pilih yg mana. hohoho... dah le tu, baca jelah caption kt gmbar. kalau aku tulis bebanyak kt sni pon bukannye kowang nk baca betol2. kan? kan? kannnnn? ngeeeeeeeeee ;)

Macam biasalah, raye haji mesti blk Kelantan (kg laki aku) kt Kg Belimbing, Jeli. Time ni le aku dpt mkn fresh2 daging + organ2 tu sume. Puas ati aku dpt kokak lombu! tak pedulik dah kolesterol merol tu sume. muahahahaha...


 pompuan giler pakai baju merah gi tengok sembelih lombu. sib bek tak kene sodok!

 tgh bertungkus lumus nk tombangkan lombu



 Che Hassan, pembunuh bersiri! muahahahaha

 part ni yg paling aku suke..

 sronok kowang naik hilux kannn?

 pembuko solero


 pompuan giler ngacau pak mentua kokak kepala lombu. kau mampu??

 dapnyeeeeeeeeeeeeeeee!!!!


 selamat dah kepala otak masak gulai & dimakan dipagi hari dgn nasik goreng. hahaha


 acara wajib mandi sungei..



 feeling sgt pompuan ni!

 oren botol kicap

 sepupu sepapat

 dgn adik ipar aku, Kak Ja

 kiut giler pak mentua aku...duk ralit men game anak aku punye. hehehe


 me & my boipren


 anok beranok

 aku + kak long si naemah

 rohim (adik naemah) kawen raye ke 2
-rupa dia sama je dgn dak AJ kan?

 dapat bini cantek kau rohim...untung badan ;)




JEM GILER BABUN!!!!


4 comments:

Ratu Hatiku said...

Uhuhu..x berani nak tgk lembu kurban..ksian...bahagian lembu pun cuma pandai mkn dgg ngan tulang jerk..part2 lain..xreti mkn... :D

Tihara said...

as salam

puas tengok gambo kat sini..salam kenal :)

Abil Fikri Ahmad said...

Wahh...happy balik kampung Kelantan yea..emmm, apa tidaknya, boleh makan organ2 lembu!! aduhhh.....

En Kaman tak care my lalink aa....

Rina277 said...

anu lembu ko mkn ke ai..dlm hidup aku dah 2 kali aku merasa benda tu..tapi otak dia blom bleh masuk tekak aku lagi..hehe..

klik klik (^_^)