23.5.13

::HADIAH KECIL ITEW::

23.5.13

Last minit haritu gi beli hadiah hari guru. Mlm tu pekan Rawang mcm ada karnival. Sume sibuk cari hadiah. hehe...



..yg Along, Angah + BB pilih utk cikgu2 dowang..
(bekas pen)



yg ni pulak dari Adek utk cikgu2 Pasti Imtiyaz Kids
(tupperware tomei + brooch)

Anak2 aku ni semua bersepah2 sekolah. Memasing skolah lain2. Along SMK Rawang, Angah SK Bukit Rawang Jaya, BB SK Tun Teja & Adek Pasti Imtiyaz Kids. Ha, amik kau!




5 comments:

Ibu n Abah said...

Hahahaha
Sama ler
Dgn anak
Akak..
Pernah sekali tu 4 sekolah berbeza
Kena kutip satu2....

lizz said...

cute hadiah dari adik tu...

Emy Omar said...

Comel kak hadiah2 tu

nahdzatul hasanah said...

Nak bagi hadiah untuk family atau kawan2 yang baru dapat baby? Atau nak cari hadiah untuk birthday boys/girls?

Lupakan hamper, gantikan dengan diaper cake kami!

Diaper cake ni adalah lampin pakai buang yg dihias dengan barang2 baby yg lain seperti rompers,tshirt,pants,pre walker shoes, socks,blanket,wash clothes,feeding bottles,baby mugs, soother, and lain2 lagi.

Like page kami di www.facebook.com/DiaperCakeMalaysia

Go Arale-Chan said...

Salam kak..tengs ye brooch tu..tomey cam owg yg bg tu gak :-P

klik klik (^_^)