16.8.13

::MEK BARU::

16.8.13

Raya ke 2 tu pepagi lagi kami dah bersiap2 ke KB nak jumpa dengan 'mek baru'. Abah dah nikah masa bulan puasa haritu lagi. Raye ni baru buat kendurinya. Tp belah abah, kami tak sempat nak join sbb dah kene balik ke Rawang..huhu..

Alhamdullilah skang abah dah berteman. Lps ni abah nak angkut mek ke Pahang sbb abah dah menetap kt sana. Takdelah risau dia tinggal sengsorang kt sana lagi ^_____^

Sebelum tengok gambar mek baru aku. moh le kita sesama tengok gambar2 gedik berposing sementara nk tunggu habis solat Jumaat..heh!


the ROMEOs


Along + Naimah


Along + AJ - diva ko!

..dengan mak2 sedare 


anak daras




mak dare + anak dare


the sepupu sepapats

menantu + anak pengantin lelaki ;)

sedongdonggg





'belarok'



dont play play...siap ada hantaran ye uolls ;)

diperkenalkannnnnn....mak mentua baru saye, MEK ^______^

eceh ceh cehhhhhhhhh

memalu meow le kunun. hak hak..






slamat pengantin baru abah + mek

6 comments:

FARYN said...

amboi2...hensemnya pokcik :D

A.I said...

Faryn,
Kannnnn...menyemart je dia skang. ngalahkan muda mudi bercinto!

ieda said...

moga berbahagia selamanya....

deaf-angel said...

Ko bergambo ngan mak baru cam formal lak.
Takde peace yo ke, tandok rusa ke

Mek baru garang ke?
Hahahahahaa

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat penganti baru!!..Lalink, bila nak buat open house??

A.I said...

Kak Ieda,
Insyaallah...amin..

Deaf Angle,
wei, pestime jumpa ni kene ala sopan la dulu. kalau x kang, mau kejung org tua tu tengok menantu hantu baru dia ni ;P

Abg Abil,
'Penganti' ye? hehehe..ai takde open house. open door je. mai la lalink... :)

klik klik (^_^)