15.4.14

::OPIS DARURAT::

15.4.14

Kejadian berlaku pagi jumaat 2 minggu lepas :P  pagi tu area ofis aku takde lektrik. Ingatkan lama la takde apinye, skali kejap je. ada la dlm sejam kot. Elok lak skali ngan air pun sendu je kluarnye. mcm air kencing budak. darurat sangat rasanya time tu :P 

Penah gak dulu opis aku takde lektrik. berdesup kami gi karok. mih mih mihhhh


bergelap

amoi

pusat tadahan air kami. hehe

sempat lagi berkelah kt pantry ha..bukak luas2 blind tu kasi teranggg

baru nampak habang jebat. kalau tak, mengagai nak carik datang dari mana sore dia. 
muahahahaha

kakak (cleaner) gigih buat keje dlm gelap





4 comments:

Emy Omar said...

Takde letrik takleh on computer duduk silang kaki la kan hehehehe eh x..fail boleh buka,pen pun tak guna letrik kan hihihi darurat sungguh la ye kak Ai

A.I said...

Emy,
Omegad!!! siyes pandai le kau. betol tu ticer, elok je akak kau ni silang kaki atas meja hokeyyy. takdenye nk guna2 pen. hahahaha..

deaf-angel said...

Sila keluarkan lilin dan taip writer ok. ko tunjukkan la kepimpinan melalui teladan gitu.. haha.


eh, kecik2 kerusi meja makan kat opis ko tu ye.. suruh la bos tukar besar sikit..

A.I said...

deaf-angle,
opis aku takde lilin, takde type writer :P - alasan je ni
aku tak prasan pun meja ngan kusi makan tu kecik. sbb biasa aku makan kt meja sendiri. bleh makan sambil ngadap movie. heh heh

klik klik (^_^)