21.7.14

::BESTDAY ADEK::

21.7.14

20.07.2007 ~ 7th

the power of '7' .nk lebih kurang sama je dengan kes MH17. '7' yang penuh erti. kannn :(



dari awal bulan lagi adek dah berkira2 harijadi dia. kadang2 tu timbul rasa suspen kenapa adek beria sgt kali ni nk sambut. siyes tau, mmg hari2 dia akan kira lagi brape hari nk sambut birthday dia. sejak minggu lepas pulak dia siap tulis countdown kat whiteboard tarikh 20.7 tu.
hari2 dia ingatkan aku nk hadiah 'buku rahsia' yang ada kunci. amboiii dah pandai nk tulis diari anak dara ni hokeyyy.. ;)

smalam seharian kami kat pekan rawang, beli baju selai dua utk bebudak ni. berbuka pun kat luar je. balik dari berbuka tu baru potong kek & bagi hadiah kat adek. hepi sungguh adek smalam. dilayan mcm princess (elehhh, kalau bukan harijadi pun mmg gitu pun nk kene layan dia) yelah, mana ada baby dah kt umah tu. dia jelah baby tua kami :)


kek ceklat ni pun mmg permintaan dia dari awal bulan haritu :)
hepi bestday adek, dedek nande mama yeye..
semoga apa yang adek impikan menjadi kenyataan. mama doakan adek terus cerdik sampai bila2 & berjaya ye dek. mama sayang adek..


cantek, cerdik, manje mama ^_____^


tukang sorak nyanyi lagu sebeday yg pelbagai versi. tp yang adek ajar bahasa arab tu lupa lak kakak2 nk nyanyi. sian adek..

 selamat hari jadi yang ke 7 Ainnur Elysha 
^_____^


potong kuehnya...




yeayyyyy


we luv u dedek nande


adek hepi dpt hadiah dari kakak2.
dgn adek ni takyah belikan dia mainan. dia tak pandang punye.
dia suka dgn alat2 tulis. ha..mau tido pun diangkutnya skali.
ni aku lupa lak nk snap apa isi2 hadiah tu..tapi semua pun dia suka sangat2 :)




6 comments:

fazilzura said...

HAPPY BESDAY DEDEK ...
semoga jd anak yg solehah.

glowing muke dia sebalik lilin2 tu

azlina aliuddin said...

Hepy birthday adek yg bijak..semoga tercapai impian n cita2 n semoga menjadi anak yg solehah..love you!

deaf-angel said...

Happy b7rthday adik...

Bes7 wishes always...

A.I said...

TQ auntie + unc7e rock ^_^

JaJa'Z said...

Happy birthday adik.. Kejap je dah 7 tahun.. Rasanya memula kita kenal dulu adik dalam 3/4 tahun baru.. Hai lahhhh.. Semoga makin bijak,ceria n makin cute macam aunty jaja eh? Haha

A.I said...

JaJa,
kannn? dulu budak ni kita panggil opet :) yelah...yelahhhhh cute mcm auntie jaja lahhhhh. haha

klik klik (^_^)