7.8.08

Huhuhuhu.....



Smalam aku pi jumpa Tuan Doktor aku. Dia ckp kidney aku stabil tp still leaking. Protein dah menurun tapi body imune kurang lagi. So, paling tidak pon aku happy la jugak sbb protein tu dh turun skit. Kidney aku ni 2-2 bocor. Mmg badan aku lemah sentiasa la sbb xde imune. Mmg sentiasa rasa letih. Tp aku kan Superwomen, lawan gak la rasa tu. Tp sejak 2 menjak ni segala sendi2 kt badan aku sume sakit. Terutama pada jari2 tangan dan seluruh kaki. Pala lutut aku ni sakit. Payah le kalu aku nk berak nyangkung. Bukan sakit teran taik, sakit kt kaki aku ni! Lelagi pulak bila nk naik / turun tangga. AZAB wei!!! nk duduk sakit, nk bangun sakit. Bila nk stat jalan lak, sakit kt tapak kaki. Aku sampai membayang kan aku ni dah mcm makcik2 yg gomok payah nk jalan tu! huhuhu...Jari tangan aku ni toksah citer la! setiap sendi tu sakit. (tp yg aku heran tu rancak lak aku ber YM..kahhhhh) sanggup menahan sakit..

Tp aku ade skit bad news..huhuhu..Doc ckp darah & sakit aku ni ade ciri2 SLE. Apa itu SLE?? Sila google!!

Sakit ni mcm darah tu rosak + kereputan tulang. Darah aku jadik jahat. Dia pi attack organ2 penting mcm jantung, hati, kidney..So, skang ni aku kenela mkn ubat saraf, ubat kuat jantung & memacam la..adoiiiiiiiiiiii...kenyang pewot aku ni ngan ubat! Macam2 kaler, Macam2 bentuk!

Bulan 10 ni doc nk buat memacam test kt aku..so, aku terpaksa relakan jelah diriku digodek-godek..huhuhu....

sesapa yg nk nolong aku mkn ini gula-gula, amik la skit..

4 comments:

emellia said...

mak oi.. bapak punya banyak ubat ko.. nak bukak klinik ke??

Rafizah Nordin said...

berkoyan ubat ko Aiii...
Sabo la ye Ai...
Get well soon!!!

elly said...

byknye ubat kak ai...
sabar la ngan sume ujian nie eh...
kuatkan semangat...
teruskan perjalanan hidup yg penuh dogaan ini...

Anonymous said...

OMAK AI JAHHHHHHHHHHHHHHH
KO BUKAK KEDAI UBAT APE JAH???
AMAKN JAH..MAKAN..KO ANGGAP YO CAM GULA2..MUAHAHHAHAHHA

X PER AKU TAU KO STRONG GIRL..HA STRONG GIRL???HUHU..JGN NK PASAN EK..KO TU DH OMAK GIRLS DH..MUAHAHHAHA

AKHIR KATO YO JAH..DEN MENGUCAPKAN DR KEJAUHAN SELAMAT MEMAKAN SEGAL JENIS UBAT UNTUK KEBAIKAN KITO BERSAMA...HUHU..APO KAITAN KITO PLAK NI..TUK KO YO LAH..DEN TGK YO KO TELAN SECARA PAKSA UBAT2 TU..HUHU

GET WELL SOON JAH

I LAP U..

SITIONE
DHAKA
BANGLADESH..

klik klik (^_^)