5.8.08

Kencing sapa lak ni???? kahhhhhhh

Aku kengkadang mikir gak tau..kalu kencing aku ni berbayar, dah kaya dah aku ni. Masuk ni dah 4x aku kene kencing dlm tong ni. Tong ni fungsi dia utk kumpolkan kencing selama 24jam. Doc nk cek brape tinggi protein yg terkumpol. Dia x sama cam urine test tu.

Giler punye leceh tau! Bayangkan la..aku kene usung tong ni kehulu ke hilir. Kalu aku gi giant ke, Mydin ke..(tmpt2 aku mmg haprak..bukan cam kowang, gi midvalley la..OU la..Piramid la..kahhhh) aku kene spare botol mineral yg kecik tu. Nak kencing, kene 'aim' baikkkkk punye kasi kencing tak leleh..huiiiiiiiiiii...leceh nk mampos!, pastu..masuk je dlm kete, tansfer lak kencing tu masuk tong..kowang sanggup ke??!! huhuhu

Esok ade appt ngan doc aku. Kowang doakan la result blood & urine test aku last week tu makin baik. Aku takmo masuk ubat cyclone tu..sakit giler maut!

haiiiiiiiiiiiiii..kalu le leh tempek buah pinggang aku ni ngan gam ke..apa ke..kan senang??!! meh le sesapa yg sudi nk derma buah pinggang. Sila PM saya ye..kalu tak dpt buah pinggang, buah dada pon amat-amat lah dia alu-alukan...

2 comments:

elly said...

wah kak ai... da ke alam blogging plak ek... aku dlu memg aktif blogspot... tp pastu aku delete sbb borink hhehe... lg pon ms tu duk aktif kat m.com... pastu fp lak... pastu bulan lepas aku bukak blik blog rindu plak rs nye... kehkehkeh....

emellia said...

ai..
aku doakan keajaiban akan berlaku pada ko.. moga ko akan sihat sempurna sebab aku sayang kat ko.

klik klik (^_^)