26.8.08

TAG DARI AMY

Ha...amik la ni Amy Aku dah jawab sume soklan2 kau tu. Baca sampai lebam!! Tapi aku tak tau la nak TAG kt saper lak pasni..kat mak pak aku leh tak??
Apa yang aku buat 5 tahun yang lepas????
1. Aku beranak anak no. 2
2. Aku tukar kete kancil aku dari zaman dara, beli brand wira lak.
3. Tempat keje laki aku ade problem. Nak gulung tikar..huhuhu
4. Laki aku jaga aku dlm pantang from top to toe !!
5. Pas aku dh abis pantang..sambung wat anak lagik dan lagikkk..
Apa 5 perkara yang aku buat hari ni? ( 26.8.2008)
1. Bagun je pagi, aku buang segala kahak & hingus aku yg tersumabt dlm tekak ngan lobang idung aku.
2. Berak
3. Keje
4. Tido kt opis (masa lunch ok..)
5. Menjawab soklan TAG yg si Amy bagi ni!! (nyusahkan aku tul kau ni!!)
Apa yang aku suke makan?
1. Buah yg rangup & JAJAN. (Buah laki aku pon suke gak. Tp takleh makan la..kolom jerk)
Apa yang aku buat kalu aku jadi jutawan??
1. Aku nk settlekan utang (umah & credit card yg aku dh cancelled)
2. Nak beli kete 4WD. (Senang nk angkut bebudak kt umah tu)
3. Nak Kasi $ kat mak aku & mak pak mentua aku. Suh dowang bertaubat kt Mekah
4. Aku pon bawak sume laki & anak2 aku ke Mekah
5. Aku nk besarkan tetek aku skit. Masukkan silicon size XXXL5
Keje yang aku penah keje??
1. Sambil tunggu result SPM, keje kt Chilis jln sultan ismail. Best keje ngan omputih ni..(x sombong cam bos2 melayu. Blah la lu!! Hakkk tuih!)
2. Cikgu sandaran kt SMK Taman Selayang 2 (skang nama lain) & SMK Selayang Baru – 2 tahun
3. Penyambut tetamu (hostess) kt THE JUMP (sama management ngan hardrock)
4. Keje ngan syarikat pengiklanan promote restoren2 kt KL ni. Kejap je..cam tak best.
5. Skang ni aku keje ngan PMC. Dah 8 tahun aku kt sini. Dh naik berlumut
!!

4 comments:

Eda said...

wehhh mamek..kahak ko berkompol lag ke..samalah ngan aku...dah sebulan demam pon kahak dok ader lag....bangun je pagi dok buang kahak n hingusss.....tgu musim panas kot baru kering hingus ni...heheh

ai said...

yer memek oiiii..dh mcm serompong kapal dah lobang idung aku ni! Batok lak tak hengat donia..

elly said...

woi kak ai... wakakaka... gelak sakan aku bc bahasa2 ayat yg ko guna nie... mcm kat kapet cipet lak... kalo org yg pes time bukak blog ko ni n baca mesti dorg terkulat2 kahhhhhhhhh

bibu said...

oit...adoy..bahase..ko***...te***
wakakakakaka...sib ko lom kaya ek...kalo te*** ko besor tu taw le aku maksudnye ko dah kaya wakakakkaka

klik klik (^_^)