8.11.10

::DAPAT HADIAH IDAMAN HATI::

MEKASEH pada sume yang wish & doakan aku laki bini. Cayunk kowang sume (^_^)

Sronok sesangat sbb abg kaman ada kasi aku hadiah. lalalalala..walaupon x semewah mana, tp benda ni lah yg menjadik idaman ati aku. Benda yg aku tingin sangat nak ada. jeng jeng jengggggg...


laki aku kasi duit, aku gi beli sendiri..


YEAY!!!


akhirnya dapat gak aku minatang ni..


mekaseh ye bang..
suka sesangat!!
tp sori tau, intan x beli apa2 pon utk abg..
ngeeeeeeeee


trus aku 're-brand' kan dia.
ekekekeke...


cute kan?


minatang ni dh aku rasmikan pon..hehe
kaler dia mmg best arr..kalah 'MEK' ooo
miahahahaha



19 comments:

kakngah said...

meh colek kat muke aku kasi pecah dara minatang tu...
kehkehkehkeh!!!

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah kak ai kaler dia....bestnya kak ai dpt apa yg nak...

☆ lieya latif ☆ said...

wah hepi kak ai....mau tak hepi yea kak, tu laa barang wajib akak skrang kan .....tahniah kak!~

kak long said...

suke la ati dia tu...:)




kau bg jer la kaman adiah yg bese ko bagi tu...ngeeee...

Hazey said...

Happy Belated Anniversary Ai & Abg Kaman, semoga bertambah2 kasih sayang diantara kalian berdua...!

A.I said...

KAKNGAH,
DAH PECAH PON DARA DIA WEI. TP KALAU KAU NK AKU TEPEKKAN JUGAK. MARI SNI TADAH MUKA!

HANIM,
KALER DIA MMG POWER ooo...SUKE SUKE SUKE (^_^)

LIEYA,
MMG SUKE SESANGAT TAU. hehe...PUAS ATI!!

KAK LONG,
YE, SAYA SGT SUKE ATI. lalalala (^_^)
ala...HADIAH TU BEBILA PON BLEH KASI. hahahaha

HAZEY,
MEKASEH BEB!! :)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

shadow tu best kan, pekat. tahan lama sikit dari mac :)

hepi anibeseri

Nour Eyza said...

bestnya make up pallet tu!! banyak warna..
akak touch up kita boleh?? mst lawa jadinya kan..hehehe

nome said...

wahhhh manyak syok ooo...meriah tol kaler2 eyeshadow tuh....beruntung badan...adiah istimewa dr abg kaman...n'way epi anniversary to u and abg kaman...semoga percintaan korang bertambah2 dari hari ke hari...amin

eLYies said...

miss rose ni mmg elok..abg yies beli kat india dia kate..elok..pramugari dok pakai make up ni la..

yati said...

oh best2...ni mest digunakan pada 14/11 nnt kan??? hehehehe

ILA HAFIZ said...

perghhhh sayang abg kaman..muahhh hehe

A.I said...

TINIE,
ha..KAU PON ADA YE? BEST KAN??

NOUR EYZA,
MEH LA SNI TADAH MUKA ;P

NOME,
LG BEST BILA DAPAT DARI LAKI SENDIRI. hehe, PUAS ATI! MEKASEH YE LALINK :)

YIES,
A'AH. BETOL TU. PRAMUGARI & ARTIS RAMAI YG GUNA NI. ELOK SESANGAT KALER DIA.. ;)

YATI,
YA!! ITU SUDAH PASTI! hahaha

ILA,
ABG KAMAN JE? AKU?? ;P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah wah wah kak..walaupun tak mewah
tp berbaloi2 kak.....mmg sesuai ngan ko....
meriah kaler2 nyer kak...

yg paling best tu..siap rebrand tu...

A.I said...

ZANA,
wakakaka...AKU SORANG JE YG BRANI REBRAND. YG PENTING NAMA CINTA ALIAH! (^_^). DAPAT NI PON SYUKUR SESANGAT TAU..VANGGA MAK!

Beautyfull_Maria said...

Salam Kak,klu x keberatan blh ke nk tahu brp hrg set eye shadow ni n nk beli kt mana? Berminat nk ada sendiri punyer set buat pkai sendiri

A.I said...

BEAUTYFULL_MARIA,
SALAM, ALAHAI..TAKDE HAL LA. hehe..REGE MEKAP TU RM160 JE. AKAK BELI KT BRIGHT SAIL. YG NI AKAK BELI KT CAWANGAN SG TUA. KAT PLAZA SEBELAH SEMUA HOUSE TU PON ADA. PLAZA ONE X SILAP NAMA DIA. MMG BEST TAU EYESHADOW NI. MAKIN SEMANGAT NK MEKAPKAN ORG. ngeeeeee...

Anonymous said...

salam kak,
if u don't mind, blh x nak tahu brape harga benda tu..

A.I said...

ANON,
AKAK DH JWB KAT ATAS TU..hehe..rm160 JE. KT ONLINE PON ADA. LG MURAH TP CASING LAIN LA.. :)

klik klik (^_^)