26.11.10

::LAWATAN RASMI KE HOSPITAL SELAYANG & HUKM::

SKANG ni aku dah ada kat Hosp Selayang. Entry ni aku wat auto publish je. Kebetulan mmg harini aku kene dtg spital. Pehtu aku & datin biah nk angkut si Ayoi wat appt ngan pakar mata. Dah lama dia menanggung sakit mata. Sakit lak smp ke kepala hotak. Jenoh kami pujuk sok jumpa doktor tapi dia degil. Sampai Datin Biah mengamuk & ugut nk blk Melaka semula baru dia nk pegi. Padan muka kau, harini kene seret gi spital. Miahahahaha. Sib bek la sume document & surat refer dari panel dia dah ada. tinggal nk bawak jelah. Lepas ni 'sebumbung' la kita ye Ayoi..hahaha..

Tengahari nnt aku nk ke HUKM pulak. Smalam dah dapat report & surat refer dari Hosp Selayang ke HUKM utk Angah. Nak gi sana utk dapatkan appt dulu. Lepas tu akan bermulalah PERJUANGAN utk dapatkan telinga palsu utk dia. Aku mintak kowang doakan semoga semua urusan berjalan dgn lancar walaupon aku tau, musti banyak dugaan yg kene aku tempuh. Yelah, bukannye keje senang nk dptkan telinga tu. Nak kira kos, kene tunggu giliran & memacam prosedur nk kene buat. hrrrmmm..aku doakan yg terbaek jelah utk Angah & semoga aku ada kekuatan nk buat sume tu. amin..amin..amin..

Doakan utk Ayoi sekali ye. Dia sebenarnya kronik gak tu. Sama je ngan aku. Byk organ yg dah rosak. Tp disebabkan kami ni ada gangguan mental sejak dari azali, makanya kami tak bape nk amik port. ngeeeeeeeee...

Mekaseh atas doa2 kalian. Sayanggggggggggg sgt ngan kowang, muahhhhh!







15 PENGOMEN:

*Tinie* on 11/26/10, 9:04 AM said...

sy doakan yang terbaik untuk semua dan harap2 semuanya berjalan dengan lancar ..

Ibu n Abah on 11/26/10, 9:16 AM said...

Ai..
akak doakan semuga Ai, Angah dan Ayol.. dipermudahkan segala urusan dan segera sihat...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on 11/26/10, 9:27 AM said...

semoga dipermudahkan

kakngah on 11/26/10, 9:36 AM said...

wish u all d best k...
bikin tabah 1 family!

Softtouch [Hanim] on 11/26/10, 9:43 AM said...

sy doakan semua urusan dipermudahkan....

Adekniza on 11/26/10, 9:46 AM said...

harap2 semuanya ok... insya-allah.. :)

Lyana on 11/26/10, 10:14 AM said...

semoga segalanya dipermudahkan Allah..aminnn

deaf-angel on 11/26/10, 10:25 AM said...

Hari ni hari jemaat.

Semoga makin bertambah2 berlipat2 ganda doa2 kawan2 ko semua untuk ayoi,angah dan ko. Semoga doa2 semua dimakbulkan Allah. Especially hari jemaat ni. Amin.

Best wishes, dan dengar cakap doktor ok korang tiga. Jangan degil.

ieda on 11/26/10, 11:26 AM said...

Ya Allah...permudahkanlah urusan hambaMu yang bertiga ini...berikanlah mereka kesihatan yg baik & kebahagiaan hidup di dunia & akhirat...amin.

A.I on 11/26/10, 2:02 PM said...

TERIMA KASIH KENGKAWAN SEMUA...
amin, amin, amin

ShaZila on 11/26/10, 4:12 PM said...

semoga akk & ayoi sihat dan kuat....luv korang

eLYies on 11/26/10, 5:13 PM said...

semoga semuanya sembuh cepat dan harap angah dpt telinga..amin

Marina Monroe on 11/26/10, 6:50 PM said...

Auntie juga doakan semoga ALLAH permudahkan urusan dan cepat sembuh.
Amin

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on 11/26/10, 9:58 PM said...

salam
doa untuk yg terlibat

Emy Omar on 11/27/10, 10:10 PM said...

Saya doakan semoga Allah permudahkan segalanya kak..selamat berjuang kak...

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei