8.11.10

::MAKANAN SPESIAL SEMPENA ENIBESARI::


HAHA..Takde makna specialnya pon. Ni sbb tekak aku tingin nk makan ceklat kek. Nak beli kat SR kang mahal nk mampos. Baek buat sendiri. Ikut citarasa tekak. Tp kali ni kek aku x cantek. Rasa tetap sama. SEDAPPPPPPPP ;P


dah mcm bingka je rupa dia..isk


walaupon rupamu burok, tp rasamu tetap malatops!!


tu diaaaaaaaaaa...!


mee kari ala2 pompuan gediks ;P
takde idea nk masak apa smalam.
dah siap kuarkan ikan siakap, pehtu aku masokkan blk dlm esbok.
hohoho.
last2 aku masak mee kari ni je.
lagi pon aritu mak tingin nk makan, carik kt psr mlm takde plak.
so, smalam aku hantar sepiuk besar kt umah mak.
adik bradik aku ramai yg ada kt sana.
ha, makan la kowang smp lobam!!!





23 comments:

ita cutevirus said...

kak,
meleleh air liur saya nengok coklat yg meleleh kat atas kek tu...
ades...

@e_da said...

camna meleleh coklat tu saya pun rasa meleleh sama.. sedapnya....

Ina b said...

Sedap sgt..mekasih..dapt aku merase kek n mee kari mantap ko..lepas nie jgn lupe ngulur lagi..maklum da dekat lepas nie..harhar

misz punat said...

wah..cam best je mee kari tu kak.
bak mai la skit..
selamat ulangtahun perkahwinan.
jelesnye,,dah 12tahun eh kawen??
hope kekal n happy sampai bile2 k..=)
yg penting kak ai vouge..

eLYies said...

kak..nak sepinggan mee kari dan sepinggan kek hitam legam VOLLEY??? hahahhaa

kakngah said...

nok
tekak aku dah kembang kuncup tgk kek cekelat ko tu.. ngences! mmg aku akn buat dlm masa terdekat ni lah!

shiori_LA said...

huhuhu meleleh air liur tengok kek coklat AI nak sikit leh...

fazilzura said...

FUYOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH meletopzzzzzzzz le kamo nye kek choc kak monnnn..
WAJIB ko wat tuk ku kalau ku terjah umh mu yekkkkk

ILA HAFIZ said...

alamk lapooo

Softtouch [Hanim] said...

xpe kak ai..rupe xpenting janji sodap...suka kek coklat..mee akri...sy suka jgk..dua2 fav sy....

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

memikat sungguh kek cokelat dan mee kari itu
yummy yummy

A.I said...

WAKAKAKAKA..SAJE AKU TEPEK BESOR2 GMBR TU. BIAR MELELEH2 AIR LIUR KOWANG! hehe..SORI YE, AKU X DPT NK REPLY SENGSORANG. BZ BENO KT OPIS NI. hohoho..

[I][T][A] said...

K.Ai

Epi aniversary yea.. Moga ikatan yang bina berkekalan hingga ke akhir hayat..

Sdaplah nampak kek tu... nak cikit bleh.. ;D

mamashasha said...

mak ai kak....sodap nye mee kari ko...tak tahan tgk kek choc tu..meleleh wei...

Ibu n Abah said...

AI...
Betul2lah Ai ni...
sendiri punya anibeseri.. orang lain yg kenyang..
Nak jadi lilin yer.. menerangi orang lain....??
Jom datang bangi.. akak belanja kat Papparich...

Melati Anne said...

kak, sedapnya tengok mee kari tu. teringin pula tiba2!

A.I said...

HEHE..SUME TERGODA NGAN PIC TU. TP KOWANG MMG TAK PRASAN YE? KT TAUHU MEE KARI AKU TU ADA SEMUT BERTENGGEK? DAH SELAMAT AKU TELAN! miahahahaha

AKAK,
AYOH KAK! AI AKAN TUNTUT KEBELANJAAN KEMAKANAN AKAK TU. NK MAKAN PUAS2. BOLEH KAK? NNT KITA SET TIME YE. AI DTG BANGI :) TP MGG NI TAK BLEH..TRY TGK MGG DEPAN CAMNE YE..lalalala..HATI GUMBIRAAAAA (^_^)

Lyana said...

pergh..meleleh i kek itam itew

HanaBella said...

Sedapnya kek hitam legam tuuu. sungguh mengoda nafsu makan... hehe
erk.. baru nk tegur akak ada makhluk bernama semut dalm mee kari 2.. hehe

btw, happy anniversary kak.. moga happy sokmo.

kak ina kl said...

selamat ulangtahun ai..semuga berbahagia selamanya.

Kecian si angah tu..semuga hajat di hati dia tu dapatlah di tunaikan dengan secepatnya.

kukis akak tak nak order ker?

el said...

wahhh mee kari...wahhhhh kek coco
sedap meletop

Pink Humaira' said...

aizah,

me sukaaa yg mee kari ala2 pompuan gediks itu. menarik2...bleh buat nih (yo yo jerr..tau2 me gi beli kat gerai makcik tepi jalan nanti...ekekeke)

Ibu n Abah said...

Ai...
akak tunggu...
jangan lupa.. nak datang koling-koling me ya....

klik klik (^_^)