7.5.12

::UJAN + JEM = BFF::



Ujan tak brenti dari mlm tadi kan? sian laki aku basah kuyup smp kt umah bos. Aku lak nak tak nak mmg kene hntr dulu bebudak noti tu gi skolah memasing. Lps tu amik kau..sesak start dari jalan kluar dari umah aku! Semua jalan jem. Keras kentung kepala otak aku menahan kencing & kebulur. Tu pon sib bek la aku selit sana, selit sni...selagi ada jln short cut, selagi tu aku redah! Akhirnya pukul 9 lebih baru smp kt opis. Kowang bayangkan le aku kluar umah kul 7 -_____-". Smp je kat opis trus aku gi jamban dulu. fuhhhhh, baru susut pewot yg menakung kencing aku. Lega siut!


Pastu bedal nasik lemak, hirup teh tarik. Perghhhhh...baru rasa nikmat idop! ^______^

ok, tu aje. aku nk sambung wat keje..

8 comments:

Bibu Wilda said...

aah ujan jln jem sgt..aku paksa en somi anto gak (dgr bebel de dari depan..lambat..la lambat la..bagus sgt hahaha)

ieda said...

sejuk aircond+ujan + tahan kencing + jalan jem..!!!!!....what a bad combination...hahaha...alhamdulillah selamat.

A.I said...

BIBU,
HAHA..BEBEL2 PON BEBEL2 LA KAN BIBU? ASAL SELAMAT KAU SMP ;)

IEDA,
AKAK TERCICIR (+ KEBULUR!) haha....

Zana Nordin said...

sini pun hujan lebat kak ai
ikut hati cam nak tarik selimut jer lagi...tp memandangkan seminggu dah tak masuk office...cekalkan hati gark ler..

pergh ko kak....sanggup tu menahan kencing

shark said...

salam kenal dari saya :)

el said...

kalo ujan mmg konpom jem..lenkali pki pampers org tua pya dulu..mnlah tau emergency ke..then spare apa2 food ha sng..tgh jem leh je kunyah bagai..hahahahaha

A.I said...

SHARK,
SALAM KENAL SHARK CANTEK ;)

EL,
JENOH LAK AKU NK SALIN PAMPERS BAGAI. haha...

A.I said...

ZANA,
KENE TAHANKAN JUGAK LE. TAKKAN AKU NK KENCING KT TEPI JLN TU? MAU PENOH GAMBAR AKU DLM INTERNET NNT! haha..

klik klik (^_^)